Luxe vakantiewoning aan de rivier de Lot, ideale plek voor karpervissers.

20 Juni 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 1350.00

Het luxe vakantiehuis Villa La Rive ligt direct aan de rivier de Lot op een prive landgoed van 0,5 ha. De villa is geschikt voor 6 tot maximaal 8 personen.
Het geheel omheinde landgoed heeft een spectaculair uitzicht over de rivier en het aan de overkant gelegen pittoreske dorpje Fongrave.
De villa beschikt over 3/4 slaapkamers, met airconditioning en elk een ensuite luxe badkamer. De villa is te huur met gebruik van drie of vier slaapkamers, al naar gelang de keuze van de huurder.
Voor de villa ligt een groot terras van 150 m2, verzonken in het terras bevindt zich het grote verwarmde zwembad (11x3,5 meter), een barbecue, grote teakhouten tafel met acht stoelen en dubbele parasol.
Direct voor het terras bevindt zich de grote steiger (12x4 meter) waar een boot met buitenboordmotor voor u klaarligt.

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Regio
Dordogne

Ligging
Aan rivier of meer

Type
Villa

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 8

Het zeer luxe vakantiehuis VIILA LA RIVE is gelegen in de provincie Lot et Garonne, in het dorpje Le Temple sur Lot. Le Temple sur Lot ligt vrijwel in het midden tussen Bordeaux en Toulouse, beide liggen op ongeveer 100 km afstand. Het zeer gezellige dorpje Ste Livrade is slechts 5 minuten per auto, of 10 minuten per fiets, of 15 minuten per boot, hier vindt U alles wat U nodig heeft, zelfs elke vrijdag een zeer drukke gezellige markt. De dichtsbijzijnde middelgrote steden zijn Villeneuve sur Lot 12 km en Agen 25 Km. Lot et Garonne wordt niet voor niets het Toscane van Frankrijk genoemd, het glooiende landschap en de talrijke bastidedorpjes zoals bijvoorbeeld Pujols, Penne d'Agenais en Monflanquin doen sterk denken aan Toscane. Ook voor de wijnliefhebbers is deze streek zeer gunstig gelegen, met Cahors, Buzet, Duras, Bergerac en Bordeaux op minder dan 1 uur rijden. De directe omgeving biedt buiten de zeer uitgebreide watersportmogelijkheden ook de mogelijkheid om te wandelen, fietsen en golfen ( op 15 km 18 holes ).