Te huur prachtige villa in Zuid-Frankrijk (Languedoc)

17 Juni 2020 - Stellingwerf

€ 575.00

In het meest zonnige deel van Zuid-Frankrijk verhuren wij een prachtige villa met eigen zwembad. van 10 meter bij bijna 4 meter. Met deze woning staan wij op de website van Micazu. De link naar deze website treft u in deze advertentie aan.

Er is veel vraag naar onze vakantiewoning. Op dit moment is alleen de maand mei en de maand september nog beschikbaar voor de verhuur. De overige perioden zijn al verhuurd.

Benieuwd wat wij te bieden hebben, kijk dan even op onze site. De foto's die wij hebben spreken voor zich.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Open haard
Huisdieren toegestaan

Regio
Languedoc-Roussillon

Ligging
Landelijk

Type
Villa

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 6

Onze woning ligt aan de rand van het dorpje La Tour sur Orb. Vanuit onze woning kunt u prachtige wandelingen maken door de groene heuvels van de Haut Languedoc. Ook kunt u vissen in de rivier de Orb. Bent u een fietsliefhebber, dan is dit dè omgeving om met uw racefiets de omgeving te verkennen. Mountainbiken kan ook heel goed. Er zijn speciale mountainbikeroutes. Over de wijnstreek kan ik uren vertellen. De Languedoc heeft is grootste aaneengesloten wijngebied ter wereld. Er zijn fantastische wijnen te koop op de talloze domaines. Wilt u naar de prachtige zandstranden van de Middellandse Zee, neem dan de auto. Binnen een uur bent u in op de stranden van Valraz plage, Serignan plage of Portiragnes plage. Wilt per vliegtuig naar onze villa, dan brengt Ryanair u vanuit Weeze naar Beziers. Daar kunt u een auto huren voor een zeer laag bedrag per week. U bent van harte welkom in Franse paradijsje.