Chez Kristina, vakantiehuis met privé zwembad in de Auvergne!

21 Juni 2021 - Boekelder Miranda

€ 595.00

Het huis ligt in het landelijke dorpje Montaiguet en Forez (300 inwoners) in de Allier.
Vanuit het huis heeft u direct toegang tot de ommuurde tuin van 1500m2 met zwembad.
Montaiguet en Forez ligt in het Madelaine gebergte, het dorp ligt op 410 meter hoogte en heeft 300 inwoners, een beroemd oud kasteel uit de 12e eeuw, een oude toegangspoort en een kerk uit de 15e eeuw. Het dorp ligt dichtbij de grens van Bourgogne.
In het dorp is een kleine supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en vers brood. Op 32 kilometer afstand ligt de mooie stad Vichy, beroemd om zijn warmwaterbronnen, zeker een bezoek waard.
Het huis ligt in het centrum en heeft een ongelofelijk mooi uitzicht vanaf het tuinterras waar nog een huisje staat (niet in de verhuur).
De auto kan binnen de muren worden geparkeerd. In de gezellige woonkamer staat de televisie er is een mooie schoorsteen.
Op de beneden verdieping is ook een badkamer met douche en toilet.
Er is een volledig ingerichte keuken met eethoek.
Op de tweede verdieping zijn de drie slaapkamers. Er zijn twee kamers met een tweepersoonsbed en een kamer met een eenpersoonsbed, de bedden zijn van goede kwaliteit. Er zijn nog twee extra bedden aanwezig. De badkamer op de etage heeft een wastafel en een bad.
Er zijn twee terrassen, één bij het zwembad met ligstoelen en een tweede bij het huis. Het zwembad is 4x8 meter en 1.40m to 1.80m diep.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Zwembad
Open haard
Huisdieren toegestaan

Regio
Ardèche of Auvergne

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 7