La Virade, een prachtig vakantiehuis in de Gorges de la Sioule

20 Juni 2021 - Boekelder Miranda

€ 455.00

GÎTE LA VIRADE
Alleenstaande, 100 jaar oude boerderijwoning, prachtig en zonnig gelegen aan een zijweggetje, dat overgaat in een bospad, van de gorges de la Sioule.
Prachtig uitzicht op het gebergte van de gorges en je hoort het stromen van de rivier, waar je kan vissen, zwemmen en kajakken, op nog geen 300 meter van het huis.
Mooi zonnig terras waar je helemaal tot rust kunt komen en kunt genieten van de stilte, de geluiden van de natuur en waar je samen een mooie tijd kunt beleven. Tuintafel, tuinstoelen, parasol en een barbeque, 100% genieten terwijl de kinderen veilig kunnen spelen. Er is genoeg plaats om de auto veilig te parkeren.
Huisdieren zijn ook van harte welkom maar alleen gelijkvloers.
Als het toch te rustig is, geen nood want op een afstand van 800 meter tref je al het eerste restaurant aan (Le beau site), waar Vlamingen de uitbaters zijn. Op 3 km kun je elektrische mountainbikes huren, kajakken en ook heel fijn eten en drinken.
Op 5 km het dorp Menat, waar je de bakker hebt en een kleine supermarkt, op 7 km het dorp Servant, met bakker en supermarkt. Daar is ook een grote zwemvijver met drank- en eetgelegenheid.
Voor een grote supermarkt gaan we altijd naar Saint Eloy les mines, hier is ook elke zaterdag een grote markt.
Prachtige wandelingen onmiddellijk te beginnen vanaf het huis, stafkaarten liggen ter beschikking. Ook een map met allerlei uitstapmogelijkheden liggen in het huis. Enkele voorbeelden : Wijnproeverij Ray (50 km), Abdij Chantelle (20 km) Charroux (20 km), Vulcania, Puy de dome (50 km) Clermont Ferrand (60 km) Montpeyroux (70 km), viaduc de fades (30 km), viaduc van Eifel (15 km), Chateau Rocher (10km), Chateauneuf les bains (thermes)(15 km), museum van Wolframines (15 km) touwenparcour la bosse (15 km), Riom (30 km) Vichy (40 km) enz. Je ziet er is veel moois te doen en te beleven.
Moest dit alles jullie aanstaan, verwelkomen we jullie graag in ons huis. We hebben daar met ons gezin al prachtige fijne, leuke en warme momenten beleefd. Ons huis heeft een grote woon- en eetkamer en een mooie open keuken die in 2018 volledig gerenoveerd is. Er is een badkamer en een apart toilet, gelijkvloers en twee slaapkamers op de eerste verdieping.

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Open haard
Huisdieren toegestaan

Regio
Ardèche of Auvergne

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 6