Les Garachons, een prachtige fermette in de Auvergne!

20 Juni 2021 - Boekelder Miranda

€ 465.00

Vakantiewoning “Les Garachons” is een 100 jaar oude fermette en ligt midden in de natuur op een unieke locatie.
Les Garachons is een gehucht nabij het dorp Sauret-Besserve ,in de Auvergne (Puy -de-Dôme) in de streek Les Combrailles.
Deze vakantiewoning is geschikt voor 2 personen.
Als u van rust en wandelen houdt, is dit zeker een aanrader voor een welverdiende vakantie. De woning is gelegen in de schitterende vallei van de rivier de Sioule, u kunt u hier de hele dag, volop genieten van de stilte en de zon. Wat dacht u van `s-morgens lekker ontbijten in het prieeltje naast het huis of heerlijk wegdromen met een goed boek in de tuin.`s-Avonds tijdens het barbecueën of met een goed glas wijn hoort u de uilen en de geluiden van de vele andere bosbewoners.
U kunt direct vanuit huis de mooiste wandelingen maken en genieten van de ongerepte natuur. De rivier de Sioule, de schoonste rivier van Frankrijk, stroomt op 100 meter voor het huis.
Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken biedt deze vakantiewoning naast rust en natuur ook de nodige faciliteiten o.a. gezellige woonkamer met houtkachel , Wi-Fi internet, CD speler, een compleet ingerichte keuken met een grote tafel waaraan u heerlijk kunt natafelen. Douche met wastafel en een apart toilet.
Op de eerste verdieping treft u een echte Franse slaapkamer met een groot bed .(180/200).
In het schuurtje staan de benodigde tuinmeubelen /parasol /barbecue en daar ligt ook het hout voor de kachel.
Alle dagelijkse boodschappen kunt u doen in het dorp Saint-Gervais d`Auvergne, 10 minuten rijden, waar op maandagmorgen een leuke markt is.
Naast genieten in en om de woning biedt de Auvergne nog vele andere mogelijkheden voor een geslaagde vakantie. Wat dacht u van; kanovaren, vissen, fietsen, ballonvaart, ezeltochten, paardrijden, kastelen,kuuroorden, gastronomie/streekproducten, vulkanen, zwemmen, golf, enz. enz.
In deze vakantiewoning is roken niet toegestaan , uw huisdier is welkom, echter niet op de slaapkamer!

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Open haard
Huisdieren toegestaan

Regio
Ardèche of Auvergne

Ligging
Landelijk

Type
Cottage

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 2