Finca Lagarto, rustieke minicamping in Andalusië

11 Oktober 2019 - Finca Lagarto

€ 15.00

Finca Lagarto, een rustieke minicamping in het natuur reservaat "Sierra de las Nieves" en toch op maar 25 min. van het mondaine Marbella!

Maximaal vier vrije kampeerplekken geeft onze familiale, en rustige sfeer goed weer. Een lekker plekje tussen de olijf- en de amandel bomen, in de schaduw, of in de zon. Mogelijkheden genoeg en altijd water en stroom bij de hand.
Of verblijf in onze sfeervol ingerichte glamping belltent, of onze luxe caravan.

Onze finca is een mooi plekje op aarde dat we graag willen delen met reizigers die van het pure Spanje, de ruimte en de natuur houden.

U zult genieten van het mooie uitzicht op de omliggende bergen. Met het pittoreske witte dorpje Monda om de hoek voor het verse broodje in de ochtend, de tapa en de lekkere spaanse wijntjes in de middag of avond. Flaneren op de boulevard van Marbella en bruinen op de stranden, genieten van de zee......en niet te vergeten die heerlijke wandelingen in het natuurreservaat "Sierra de las Nieves" en "El Torcal". Bezoek de koningssteden van Andalusie of maak een excursie naar Marokko met de ferry van Málaga, Tarifa of Algiceras.
Kortom, u hoeft zich niet te vervelen...

De genoemde prijs is voor 1 kampeerplek en 1 persoon per overnachting in het voorseizoen.

Tot gauw, op fincalagarto...

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Wifi
Zwembad
Huisdieren toegestaan

Soort camping
Boerencamping

Omvang
< 50 plaatsen

Regio
Costa del Sol

Ligging
Landelijk

Finca Lagarto ligt midden in het Natuurreservaat "Sierra de las Nieves, aan de grens van het pittoreske witte dorpje Monda, op 25 min van Marbella.