Luxe safari vakantievilla bij Kruger Zuid Afrika

6 Juni 2020 - Petra de Leeuw

€ 150.00

Leeus Villa is een, in luxe safaristijl ingerichte selfcatering lodge. Het staat op een privaat natuurpark, aan de zuidgrens van het Krugerpark. Op het park loopt wild, zoals giraffes, zebra s en kudu s rond. Dus vanuit het privé zwembad op het terras, heb je uitzicht over de bush met, met het wild.
Het huis heeft 3 ruime 2- persoons slaapkamers, ieder met ensuite badkamer en airco.
Op het terras is een heerlijke loungeplek om van het uitzicht en de geluiden (leeuwen in kruger!!) te genieten. Op het terras is een prive zwembad en uiteraard een echte Afrikaanse braai (bbq.)

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Wifi
Zwembad
Airco

Ligging
Landelijk

Type
Villa

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 6

Leeus Villa staat op Marloth Park. Dit is een privaat wildpark, met giraffen, zebra s, kudu s etc. Er zijn geen olifanten en neushoorns in Marloth. Deze zijn wél te zien bij de buren (ca. 15 min met de auto) in Kruger! Wandelend kun je ook naar de rivier, die Kruger en Marloth van elkaar scheiden. Marloth ligt aan de zuidgrens van Kruger, bij de plaats Komatipoort. Als je Leeus Villa uitrijdt, de bush uit, naar de bewoonde wereld, Komatipoort, vind je daar een grote Spar supermarkt, en alle andere handige dingen (slagerij, apotheek, restaurants, golfterrein). Komatipoort is de grensplaats van Mozambique, dus je zou een weekendje stran in Maputo kunnen combineren met wildlife safari in de bush.