Costa del sol , country club resort me veel faciliteiten

3 Juni 2021 - Herman

€ 79.00

Betaal geen honderden euros commissie aan boeking sites, huur een prachtig appartement direct van de eigenaar. Wij hebben 15 appartementen in het fantastische Parque Botanico, een country club resort met heel veel faciliteiten aan de Costa del Sol.


Parque Botanico Is een prachtige enclave van vrede en rust gelegen in de heuvels midden tussen weelderig groen , stromend water, en toch is slechts 5 minuten rijden naar de dichtstbijzijnde zandstranden en maar 10 minuten naar drukke steden zoals San Pedro , Estepona, Puerto Banus en Marbella.

Het complex heeft 5 zwembaden, poolbar, een eigen spa , een all-weather tennisbaan, basketbal en voetbal courts, vier paddle banen, twee squashbanen, gym , speeltuintje voor de aller kleinste en een fitness. Parque Botanico heeft een verwarmd Olympisch formaat binnen zwembad en spa, hierdoor is het een geliefde locatie voor overwinteraars.

Parque Botanico is toegankelijk voor rolstoel gebruikers, sommige zwembaden zijn voorzien van een zwembadlift die zorgdraagt dat mindervalide gasten comfortabel en veilig in en uit het water kunnen komen.

Onze appartementen zijn bedoeld voor outdoor living, maar niets is bespaard op het interieur. Een mooie huiskamer met zithoek, eethoek en openslaande deuren naar het terras. De slaapkamers zijn al net zo aantrekkelijk en voorzien van comfortabele matrassen, flatscreen tv en elk een prachtige eigen badkamer. Alle slaapkamers hebben openslaande deuren naar het terras.

Het ruime terras is voorzien van een lounge set om comfortabel van de zon of zwoele avonden te kunnen genieten, de eethoek maakt van al uw maaltijden een feestje.

Een volledig ingerichte keuken met alle apparatuur, en verder alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf.

Marmeren vloeren, airconditioning voor de zomer en verwarming voor de koelere maanden. Uiteraard heeft het appartement zijn eigen indoor parkeerplek.

Het appartement is voorzien van glasvezel internet en heeft Nederlandse TV inclusief sport, filmkanalen, en HBO. Golfclubs, tennis en squash rackets zijn beschikbaar in het appartement.

Overwinteren aan de Costa del Sol is de ultieme manier om de troosteloze natte en koude winter van Nederland te ontvluchten! De Costa del sol heeft gemiddeld 325 zon dagen, in wintermaanden heeft het een aangenaam klimaat en schijnt de zon volop. Bovendien is in deze maanden het massatoerisme veelal verdwenen, waardoor vele plaatsjes hun authentieke gezelligheid weer hebben.

Op slechts 45 min van de luchthaven van Malaga bieden onze prachtige een en twee-slaapkamer appartementen u een luxe en comfortabel vakantiehuis dichtbij vele uitstekende bars, restaurants en stranden

Prijzen:

· Overwinteren min tweemaanden 1100 euro per Maandag
· Oct / Mei 550 per week
· Jun 600 euro per week
· 1 Jul / 15 Jul 650 per week
· 16 Jul / aug 800 per week
· Sept 650 euro per week


Bekijk Parque Botanico op youtube en bezoek onze website

http:www.youtube.com/embed/BV3c5g9SRWk?rel=0

http:costadreamproperties.com/listing-category/vacation-rentals/

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Open haard

Ligging
Aan zee

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Costa del Sol

Aantal personen
Maximaal: 4