Verhuur luxe appartementen omgeving Marbella

1 Juni 2021 - Johanna Van Brenk

€ 600.00

Andalucia Home Management verhuurt luxe appartementen voor vakantie en overwinteren aan de Costa del Sol, omgeving Marbella.

Mooie en ruime appartement gelegen op slechts 5 minuten van het strand, met plaatsen zoals San Pedro, Marbella, Estepona, het beroemde Puerto Banus, gastronomisch dorp Benahavis, en niet minder dan 5 golfbanen liggen op slechts een steenworp afstand.

De appartementen zin gelegen in een veilige besloten community met twee buitenzwembaden, 2 kinderbaden, verwarmd binnenzwembad, spa, tennisbaan en een fitnessruimte.

Tijdens de voorjaarsvakantie en herfstvakantie lekker de omgeving verkennen of genieten van het binnenbad met spa. Tijdens de zomervakantie lekker genieten aan het zwembad of de omliggende strandjes ontdekken.

Ook voor een korte break of even lekker golfen (minimaal 4 nachten) kunt u bij ons terecht.

Samen met alles wat de Costa del Sol u te bieden heeft, zult u hier een heerlijke vakantie beleven.

Prijzen vanaf € 600 per week in het laagseizoen tot € 1250,-- in het hoogseizoen.

Kijk op onze website voor het aanbod:
www.andaluciahomemanagement.com

Wij bezorgen u een onbezorgde vakantie.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Costa del Sol

Aantal personen
Maximaal: 6

Het complex is centraal gelegen centraal gelegen. Op slechts 5 minuten van het strand, met plaatsen zoals San Pedro, Marbella, Estepona, het beroemde Puerto Banus, gastronomisch dorp Benahavis, en niet minder dan 5 golfbanen liggen op slechts een steenworp afstand.