Vakantie op een camping in het zonnige Italie.

2 December 2019 - debora

€ 285.00

Chalet huren aan het meer van Lugano in Italie.

850 KILOMETER VANAF BRUSSEL.

Onze chalet beschikt over een overdekte veranda welke helemaal afsluitbaar is zodat u de veranda bij de woonruimte kunt trekken en altijd gezellig buiten kunt zitten. Uw auto kunt u parkeren op de privéparkeerplaats naast onze chalet. Onze chalet heeft een twee kamers, een gezellige woonkamer met open keuken, volledig ingericht. Er is een televisie met satalietontvangst, zodat u niets hoeft te missen . De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

De Camping is gelegen rechtstreeks aan het Luganomeer en beschikt over een langgerekt kiezelstrand.

Op de camping is er een speeltuin, een voetbalveldje, een tennisbaan, een supermarktje en een pizzeria. Een wasserette is er ook aanwezig en natuurlijk ook het zwembad met Glijbanen voor de Kids. Ideaal voor een vakantie met kleine kinderen.

Zowel de camping als de omgeving bieden een goede mogelijkheid voor een actieve of rustige vakantie voor jong en oud. Er zijn veel bergen, meren en er zijn mooie steden in de nabije omgeving. De camping ligt op loopafstand van het centrum van Porlezza. Waar er op woensdag en zaterdag een gezellige markt is.
Genieten van de rust, of lekker gaan shoppen, een actieve uitstap, of lekker gaan eten. Alles is mogelijk.

Te huur rechtstreeks van de eigenaar.


BEZOEK ONZE WEBSITE:

www.chaletporlezza.be


 

Aanwezig in verblijf
Speeltuin
Televisie
Wifi
Zwembad
Supermarkt
Restaurant
Wasserette

Soort camping
Reguliere camping

Omvang
> 200 plaatsen

Regio
Lombardije en Merengebied

Ligging
Aan rivier of meer