Mooie 20-persoons groepsaccommodatie bij Lauwersmeer en Waddenzee

28 Mei 2021 - Robert de Wit

€ 1195.00

Bijzondere kindvriendelijke groepsaccommodatie voor familieweekend of vriendenweekend op een terp midden in de weilanden van Friesland onder het Lauwersmeer en vlak bij de Waddenzee en elfstedenstad Dokkum en Kollum.

Indeling
De groepsaccommodatie bestaat uit 4 aparte huizen (met eigen keuken, badkamer en slaapkamers) en óók een gemeenschappelijke ruimte waar ruimte genoeg is om met z'n allen te koken en eten. En dat samen onder het grote dak van één aantrekkelijke 'boerenschuur'.

In totaal zijn er 10 slaapkamers (waarvan 2 bedstedes) en 4 badkamers. Voor meer informatie, zie onze website.De kleuren en inrichting van de 4 huizen zijn afgestemd op de thema's. Ooit geweten dat er zo veel kleur zat in de natuur? Door de enorme ramen voor en achter, en het adembenemend weidse uitzicht, komt de natuur bijna bij je aan tafel. De gebruikte kleuren versterken dit effect. Je kúnt hier gewoon gaan zitten en de hele dag heerlijk naar de wolken kijken... dagdromen schijnt uitermate gezond te zijn voor de geest.

De groepsaccommodatie is geschikt voor 12, 16 of 20 personen; op aanvraag zijn maximaal 4 kinderbedjes bij te plaatsen.

Faciliteiten
In de gemeenschappelijke ruimte beschik je over een grote keuken met groot fornuis, grote oven en 2 vaatwassers. Hier kun je gezellig met z'n allen koken. Er is een lange tafel om aan te eten en een lekkere kussenhoek met TV.

Het klimaat is comfortabel met beneden overal vloerverwarming en in de gemeenschappelijke ruimte een sfeervolle houtkachel. Aan de ene kant van het gebouw is een ruim open zonnig veld op het zuiden en aan de andere kant is een beschutte boomgaard met vuurplaats.

Terrein
Op het terrein is alle ruimte. Achter Lân, Loft, Wetter en Waad vind je een grote luwe boomgaard met tafels om met z'n allen lekker buiten te eten. Hier is ook een buitenkachel zodat je tot laat van de buitenlucht kunt genieten. De aangrenzende kleine camping zorgt zomers voor extra gezelligheid met veel kleine kinderen. Op de camping vind je een leuke speeltuin, een trampoline en een grote zandbak. En verder fietsjes, skelters, een voetbalveldje en overal plekjes om lekker te zitten. Aan het eind van het campingterrein ligt een steigertje met 2 Canadese kano's en 2 kayaks om heerlijk mee tussen de weilanden door te peddelen. Ook is dit een favoriete visstek.

Prijs
Onze prijs van 1195 euro betreft een lang weekend of midweek voor de 4 vakantiehuizen (= 20 personen) inclusief gemeenschappelijke ruimte in het laagseizoen exclusief schoonmaakkosten van 160 euro. Voor meer informatie, huurprijzen, beschikbaarheid en reserveren verwijzen wij naar onze website.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Open haard
Huisdieren toegestaan

Regio
Friesland

Ligging
Landelijk

Aantal personen
Maximaal: 20 + eventueel 4 kinderbedjes

De waddeneilanden Schiermonnikoog en Ameland zijn beide gemakkelijk te bereiken voor een dagje weg. It Dreamlân ligt halverwege de steden Groningen en Friesland voor een dagje shoppen of cultuur snuiven. Het prachtige Nationaal Park Lauwersmeer en ook het adembenemende Unesco Werelderfgoed de Waddenzee liggen vlakbij voor de dosis pure natuur. Verder liggen er vele leuke Friese dorpen in de omgeving en ook het historische Friese stadje Dokkum (bekend van de Elfstedentocht) ligt in de buurt. Ook voor kinderen zijn er vele leuke uitjes te bedenken; Robert en Minke adviseren jullie graag.