Logeren bij Belgen aan de Costa Blanca

26 Mei 2021 - Catherine Steyvers

€ 60.00

Casa Canibrilo, een oude wijnmakershoeve, is gelegen op een terrein van 1,2 hectare met eigen wijngaard en beschikt over een grote tuin met zwembad waar het heerlijk vertoeven is.

In alle kamers, elk met en suite badkamer, komen de authentieke toetsen van het wijnverleden naar boven. Zo bevindt de oude wijnpers zich nog steeds centraal in de kamer “La Prensa”. 2 kamers zijn ook familiekamers en dus uiterst geschikt voor gezinnen met kinderen of voor groepen.

’s Morgens is er een uitgebreid ontbijtbuffet met verse lokale streekproducten. Doorheen de dag kan U genieten van een cocktail aan het zwembad, een gezellige lunch op het terras of van een wedstrijdje pool in onze Tiki-bar. Het kan hier allemaal! Op verzoek kan er ook avondeten voorzien worden.

En natuurlijk vergeten we de sportievelingen onder jullie niet. Ook voor hun is er voor elk wat wils. Zo is Casa Canibrilo de perfecte uitvalsbasis voor de wielersport omwille van de mooie heuvelachtige valleien en panoramisch uitzicht op de zee. Golfen kan je op vier kilometer hier vandaan en alle mogelijke watersporten vind je op acht kilometer.

We hopen U binnenkort te mogen ontvangen.

www.canibrilo.com

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Airco

Regio
Costa Blanca

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 14