Sfeervol vakantiehuis Nationaal Park Lauwersmeer

26 Mei 2021 - Robert de Wit

€ 245.00

Bijzonder romantisch vakantiehuis op een terp midden in de weilanden van Friesland tegen het Lauwersmeer aan. Hier ben je vlak bij de Waddenzee en de elfstedenstad Dokkum en Kollum.

Indeling
Het huisje is geschikt voor 2 tot 4 personen. Beneden is een ruimte woonkamer, keuken en badkamer. Rondom zijn 2 terrassen, één op het oosten voor de ochtendzon en één op het zuiden voor de middagzon, en een balkon op het westen voor adembenemende wolkenluchten en de mooiste zonsondergangen. Boven is een grote ruimte met twee eenpersoons bedden en een aparte slaapkamer met een tweepersoons bed. Voor meer informatie, zie onze website.

Faciliteiten
In de woonkamer is een houtkachel, de keuken beschikt over een vaatwasser en de badkamer heeft een ligbad. Er is een wasmachine en draadloos internet (wifi) beschikbaar.

Terrein
Hier is echte rust en ruimte en aangezien we aan het einde van een doodlopend weggetje zitten naast een vogelgebied en met slechts een paar boerderijen rondom is er vrijwel geen verkeer in de buurt. Vanaf de terp loopt een pad naar 2 Canadese kano's en 2 kayaks voor een mooie tocht naar Kollum.

Prijs
Onze prijs van 245 euro betreft een lang weekend of midweek in het laagseizoen exclusief schoonmaakkosten van 30 euro. Voor meer informatie, huurprijzen, beschikbaarheid en reserveren verwijzen wij naar onze website.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Open haard
Huisdieren toegestaan

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Friesland

Aantal personen
Maximaal: 4 + eventueel een kinderbedje

De waddeneilanden Schiermonnikoog en Ameland zijn beide gemakkelijk te bereiken voor een dagje weg. It Dreamlân ligt halverwege de steden Groningen en Friesland voor een dagje shoppen of cultuur snuiven. Het prachtige Nationaal Park Lauwersmeer en ook het adembenemende Unesco Werelderfgoed de Waddenzee liggen vlakbij voor de dosis pure natuur. Verder liggen er vele leuke Friese dorpen in de omgeving en ook het historische Friese stadje Dokkum (bekend van de Elfstedentocht) ligt in de buurt. Ook voor kinderen zijn er vele leuke uitjes te bedenken; Robert en Minke adviseren jullie graag.