Mooie duurzame ecolodge Nationaal Park Lauwersmeer

26 Mei 2021 - Robert de Wit

€ 195.00

De ecolodge is een bijzondere accommodatie op een terp midden in de weilanden van Friesland tegen het Lauwersmeer aan. Hier ben je vlak bij de Waddenzee en elfstedenstad Dokkum en Kollum. Overnachten in dit duurzame huisje is niet alleen goed voor je ecologische voetafdruk, maar het is ook een fantastische beleving.

Indeling
De ecolodge is 35m2 groot en biedt 4 slaapplaatsen. Door de grote ramen aan de voor- en achterzijde is de natuur heel dichtbij. Tegelijkertijd zorgt het warme hout voor een gevoel van geborgenheid. Er zijn twee 2-persoons bedden boven elkaar en eventueel is er nog een slaapbank. De Trek-in is voorzien van een eigen wc, douche, verwarming, tv en een keuken met volledige inventaris. Door de verwarming kun je er ook in de winter comfortabel en knus verblijven. Voor meer informatie, zie onze website.

Faciliteiten
Het is mogelijk om fietsen te huren voor 5 euro per fiets per dag. Ook een fietskar voor kleine kinderen is te huur. Er is een wasmachine en gratis draadloos internet (wifi) beschikbaar. Vlakbij op de camping staat onze knusse, overdekte kachelplaats met lekker loungekussens. Hier kun je heerlijk nagenieten van de dag bij een warm vuurtje.

Terrein
Hier is echte rust en ruimte en aangezien we aan het einde van een doodlopend weggetje zitten naast een vogelgebied en met slechts een paar boerderijen rondom is er vrijwel geen verkeer in de buurt. Vanaf de terp loopt een pad naar 2 Canadese kano's en 2 kayaks voor een mooie tocht naar Kollum.

Prijs
Onze prijs van 195 euro betreft een lang weekend in het laagseizoen exclusief schoonmaakkosten van 20 euro. Voor meer informatie, huurprijzen, beschikbaarheid en reserveren verwijzen wij naar onze website.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Koelkast
Wifi

Regio
Friesland

Ligging
Landelijk

Aantal Personen
Maximaal: 4

De waddeneilanden Schiermonnikoog en Ameland zijn beide gemakkelijk te bereiken voor een dagje weg. It Dreamlân ligt halverwege de steden Groningen en Friesland voor een dagje shoppen of cultuur snuiven. Het prachtige Nationaal Park Lauwersmeer en ook het adembenemende Unesco Werelderfgoed de Waddenzee liggen vlakbij voor de dosis pure natuur. Verder liggen er vele leuke Friese dorpen in de omgeving en ook het historische Friese stadje Dokkum (bekend van de Elfstedentocht) ligt in de buurt. Ook voor kinderen zijn er vele leuke uitjes te bedenken; Robert en Minke adviseren jullie graag.