Minicamping Drentsheerlijk: rustig en kindvriendelijk

29 November 2019 - Tabitha Timmermans

€ 18.00

Welkom
De camping is een rustige en kindvriendelijke familiecamping in Drenthe met uitstekende faciliteiten voor het hele gezin. Een heerlijke plek om te kamperen. De ruime camping ademt de natuur in al haar facetten. Het is prachtig groen, u ziet en proeft wat de grond aan eten voortbrengt en de verschillende wilde en tamme dieren ontbreken niet.

Rust en Ruimte
Uw caravan, camper of tent plaatst u op een ruime en afgescheiden plek waar u geniet van de rust. Of u kiest een grote plek op een knus veld waar u uitzicht heeft op de speeltoestellen waar uw (klein)kinderen spelen met hun vriendjes of vriendinnetjes. U kunt ook kiezen voor één van onze luxe huurtenten of het sfeervolle chalet.

Kindvriendelijk
Er is op de camping veel ruimte voor vermaak voor het hele gezin. Er is volop gelegenheid om te spelen en sporten, maar we vinden het ook erg leuk om zelf activiteiten te organiseren voor wie daar zin in heeft. Als het regent, zorgen we dat u en uw (klein)kinderen zich ook kunnen vermaken op de camping.Kopje Koffie. Welkom in het gezellige koffiehuis op Camping Drentsheerlijk in Drenthe

Wij verwennen u graag met een kop koffie met een stukje zelf gemaakt gebak waarvan u kunt genieten op ons gezellige terras.

Fietsen en Wandelen
Blijf vooral niet alleen op de camping. Drenthe heeft u ontzettend veel te bieden. In de bossen en weilanden kunt u volop wandelen en fietsen. Stippel zelf uw route uit, maak gebruik van de fietsknooppunten route of doe mee aan de Drentse fiets4daagse. Wij maken het voor u makkelijk een groter deel van Drenthe te zien door onze unieke haal- en brengservice voor fietsers en wandelaars.

Viswater
Als u van vissen houdt bent u bij minicamping Drentsheerlijk ook op de juiste plek voor een visvakantie. De camping grenst aan de Verlengde Hoogeveensevaart. Een rustig viswater waar je prima kunt vissen. Vanaf de camping loopt u er zo naar toe.

Zwembad in de buurt
Op kleine afstand van de camping is er een zwembad en recreatieplas. Vissen en kanoën kan in het kanaal langs de camping. In de omgeving zijn veel attractieparken en musea. Ook worden er veel leuke evenementen georganiseerd. Voor allerlei goede tips kunt u zeker bij ons terecht.

Kijk op de website om een nog beter beeld van onze prachtige camping en omgeving te krijgen: www.drentsheerlijk.nl

Tarief is all-in vanaf 2-personen per nacht. Voor arrangementen en tarieven: www.drentsheerlijk/kampeertarieven

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Speeltuin
Wifi
Zwembad
Huisdieren toegestaan
Bar

Soort camping
Natuurcamping

Omvang
< 50 plaatsen

Regio
Drenthe

Ligging
Landelijk

Fietsen en wandelen door een rijk cultuurgebied vol historie Onze minicamping ligt in Zuidoost Drenthe. Dit gebied wordt ook wel “Magisch Drenthe, gebied vol verhalen“ genoemd en niet zonder reden. Deze omgeving kenmerkt zich door een rijke cultuur en historie; hunebedden en oude Saksische boerderijen, oude schilderachtige dorpjes waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. De bekende fietsknooppuntenroutes lopen voor en achter langs de camping, dus u kunt direct opstappen om deze mooie omgeving te verkennen. Ook kunt u meefietsen met Drentse fiets4daagse terwijl u bij ons op de camping verblijft. Klik hier voor ons aantrekkelijke fiets4daagse arrangement. Met onze haal- en brengservice voor fietsers en wandelaars maken wij het u makkelijker om te kunnen genieten van een groter deel van Drenthe. Op ontdekking in ‘magisch Drenthe’ Onze camping is een een centrale plek waar vanuit u Drenthe kunt ontdekken. Op 12 km afstand ligt de mooie vestingstad Coevorden met gezellige weekmarkten, zonnige terrassen en heerlijke restaurantjes. Boswachterij Gees bevindt zich op zichtafstand van de camping. Een gebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Op nog geen 5 km afstand ligt het natuurgebied Schoonhoven met zwemplas – u zit overal middenin! Bij aankomst op de camping ontvangt u van ons een informatiepakket met folders, brochures en magazines met informatie over de omgeving. Er zijn veel leuke evenementen in de dorpen en steden rond de camping. Bij het koffiehuis kunt u zien wat er op dat moment te zien en te doen is. Pretparken De camping biedt tijdens uw vakantie of weekendje weg een goede uitvalsbasis voor diverse pretparken. De meest bekende zijn Slagharen en Wildlands Adventure Zoo Emmen (het voormalig Noorder Dierenpark ). Voor de kleinere kinderen is ook Plopsa Indoor een aanrader en ideaal bij een regenachtige dag. Wilt u liever iets kleinschaliger. Dan kunt u terecht bij Openluchtmuseum Ellert en Brammert, het Cowboy en Indianen Speelreservaat en het Attractiepark Drouwenerzand. Voor een geweldige natuurervaring moet u zeker het Boomkroonpad in Drouwen lopen. Historie en vermaak vindt u in het Hunebedcentrum in Borger.