Huurtent op rustige en kindvriendelijk minicamping

26 Mei 2021 - Tabitha Timmermans

€ 50.00

In onze luxe huurtent kunt u ook genieten bij ons op de camping als u niet beschikt over een eigen kampeermiddel of wanneer u op vakantie wilt zonder veel inpakken. In onze luxe 6-persoons huurtent heeft u een heerlijke vakantie op onze kindvriendelijke en rustige camping.

De tent ligt op een ruime plaats met veel groen om u heen.

De huurtent is voorzien van alle luxe. U slaapt op heerlijke bedden. Kussens en dekbedden zijn aanwezig. Ook lakens kunt u bij ons huren wanneer u dat wilt.

U beschikt over een master-bedroom waar een heerlijk tweepersoonsbed staat en 2 kleinere slaapcabines met een eenpersoonsbed.

Als u met meer dan 4 personen bent, kunt u kiezen voor een bed in de leefruimte of voor een extra bijzettent voor 2 personen.

De huurtent beschikt over een ruime binnen leefruimte van 15 m2. De ruime luifel van 9 m2 zorgt er voor dat u bij ieder weertype een uitstekende verblijfplaats heeft. Ideaal aan deze indeling is dat u ook alle mogelijkheden heeft als uw (klein)kinderen op bed liggen.

Inventaris
U vindt in de huurtent alles wat u nodig heeft voor 6 personen. Een kooktoestel, koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Uiteraard wordt er ook voorzien in servies en bestek.

Voorzieningen
De sanitaire voorzieningen op de camping zijn uitstekend. In het gezellige koffiehuis kunt u in de ochtend terecht voor verse broodjes. Of kom genieten op ons terras van een heerlijke kop koffie met zelf gebakken taart.

Dicht bij uw huurtent vindt u volop speelgelegenheden voor uw (klein)kinderen. Zij kunnen ook spelen met de skelters of genieten van de dieren op de camping. Bij wat minder weer of regen organiseren we leuke activiteiten in overdekte ruimtes op de camping, zoals onze grote animatietent.

Om een nog beter beeld te krijgen van de prachtige camping en omgeving kunt u terecht op: www,drentsheerlijk.nl

Weergegeven tarief is per nacht. Voor arrangementen en tarieven kijk op: www.drentsheerlijk.nl/tarieven-huurtent

 

Aanwezig in verblijf
Koelkast
Wifi
Vriezer

Regio
Drenthe

Type tent
Bungalowtent

Ligging
Landelijk

Aantal Personen
Maximaal: 6

Fietsen en wandelen door een rijk cultuurgebied vol historie Onze minicamping ligt in Zuidoost Drenthe. Dit gebied wordt ook wel “Magisch Drenthe, gebied vol verhalen“ genoemd en niet zonder reden. Deze omgeving kenmerkt zich door een rijke cultuur en historie; hunebedden en oude Saksische boerderijen, oude schilderachtige dorpjes waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. De bekende fietsknooppuntenroutes lopen voor en achter langs de camping, dus u kunt direct opstappen om deze mooie omgeving te verkennen. Ook kunt u meefietsen met Drentse fiets4daagse terwijl u bij ons op de camping verblijft. Klik hier voor ons aantrekkelijke fiets4daagse arrangement. Met onze haal- en brengservice voor fietsers en wandelaars maken wij het u makkelijker om te kunnen genieten van een groter deel van Drenthe. Op ontdekking in ‘magisch Drenthe’ Onze camping is een een centrale plek waar vanuit u Drenthe kunt ontdekken. Op 12 km afstand ligt de mooie vestingstad Coevorden met gezellige weekmarkten, zonnige terrassen en heerlijke restaurantjes. Boswachterij Gees bevindt zich op zichtafstand van de camping. Een gebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Op nog geen 5 km afstand ligt het natuurgebied Schoonhoven met zwemplas – u zit overal middenin! Bij aankomst op de camping ontvangt u van ons een informatiepakket met folders, brochures en magazines met informatie over de omgeving. Er zijn veel leuke evenementen in de dorpen en steden rond de camping. Bij het koffiehuis kunt u zien wat er op dat moment te zien en te doen is. Pretparken De camping biedt tijdens uw vakantie of weekendje weg een goede uitvalsbasis voor diverse pretparken. De meest bekende zijn Slagharen en Wildlands Adventure Zoo Emmen (het voormalig Noorder Dierenpark ). Voor de kleinere kinderen is ook Plopsa Indoor een aanrader en ideaal bij een regenachtige dag. Wilt u liever iets kleinschaliger. Dan kunt u terecht bij Openluchtmuseum Ellert en Brammert, het Cowboy en Indianen Speelreservaat en het Attractiepark Drouwenerzand. Voor een geweldige natuurervaring moet u zeker het Boomkroonpad in Drouwen lopen. Historie en vermaak vindt u in het Hunebedcentrum in Borger.