Vakantiehuisje Smoek Holwerd, aan de rand van de Waddenzee

23 Juli 2019 - Eva Rintjema-Ensel

€ 104.00

VAKANTIEHUISJE SMOEK HOLWERD

Kom nu genieten van een heerlijk relaxed verblijf aan de rand van Waddenzee in het meer dan volledig ingerichte Vakantiehuisje Smoek. Doe een dagje Ameland, en de Friese steden of ga wadlopen.

Het huisje is voor maximaal 4 personen en beschikt over 2 slaapkamers en 2 tweepersoonsbedden. De keuken is voorzien van een vaatwasmachine en tevens is er een wasmachine en een wasdroger aanwezig, kortom alle voorwaarden voor genieten!!

Minimum verblijf is 2 nachten en uiterlijk 2 dagen voor aankomst reserveren via onze website.

Voorseizoen - prijs per nacht: EUR 89,00
Hoogseizoen - prijs per nacht: EUR 104,00

GENOEMDE PRIJS IS PER OVERNACHTING!

Bezoek onze website www.smoek.frl voor meer informatie.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Friesland

Aantal personen
Maximaal: 4

VAKANTIEHUISJE SMOEK HOLWERD Kom nu genieten van een heerlijk relaxed verblijf aan de rand van Waddenzee in het meer dan volledig ingerichte Vakantiehuisje Smoek. Doe een dagje Ameland, en de Friese steden of ga wadlopen. Het huisje is voor maximaal 4 personen en beschikt over 2 slaapkamers en 2 tweepersoonsbedden. De keuken is voorzien van een vaatwasmachine en tevens is er een wasmachine en een wasdroger aanwezig, kortom alle voorwaarden voor genieten!! Minimum verblijf is 2 nachten en uiterlijk 2 dagen voor aankomst reserveren via onze website. Voorseizoen - prijs per nacht: EUR 89,00 Hoogseizoen - prijs per nacht: EUR 104,00 GENOEMDE PRIJS IS PER OVERNACHTING! Bezoek onze website www.smoek.frl voor meer informatie.