Rustiek Vakantiehuis 4-11 Personen / 3 Slaapkamers In Binnenland Van Valencia Spanje

8 Juli 2021 - Daniël van Kempen

€ 260.00

Sfeervol gerenoveerd huis met rustieke elementen. Geniet in de zeer ruime woon-eetkamer met zithoek bij de houtkachel met grote fauteuils, ontspan in de lees-en TV-hoek, of dineer aan de grote houten eettafel van maar liefst 4 meter. Het huis beschikt over een ruime Spaanse keuken.
Op de bovenverdieping bevinden zich de 4-persoons suite en twee 2-persoonskamers. De kamers zijn voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed die ook als twee eenpersoonsbedden kunnen worden opgesteld en beschikken allen over een eigen badkamer, een site table en een ruime kledingkast. Handdoeken zijn aanwezig. Voel je niet verplicht om zelf te koken, we serveren iedere dag ontbijt en 6 dagen per week diner.
Tussen het ontbijt en diner serveren wij tapas en diverse dranken op ons terras.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Zwembad
Open haard

Ligging
In de bergen

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Costa Blanca

Aantal personen
Maximaal: 11

Het dorpje "Casas de Benali" ligt in het groene binnenland van Valencia op iets meer dan een uur rijden vanaf de luchthaven. Casas de Benalí was voorheen een ecologisch landbouwbedrijf met als hoofdactiviteit het produceren van olijfolie van de 2000 olijfbomen. Naast het produceren van olijfolie, zijn wij aan het experimenteren met landbouw en is er een groententuin in aanleg. Het terrein leent zich uitstekend voor de nodige privacy, maar biedt ook ruimte voor ontmoetingen en een bijzonder gesprek op het terras. De sfeer in Benali is internationaal en familiair, de gasten voelen zich meteen thuis. Zo eten wij met alle gasten aan één lange tafel en vinden volwassenen en kinderen snel elkaars gezelschap. Door ons concept is Benali een ideale lokatie, ook voor alleenstaande ouders.