Vakantiehuis Esra is een comfortabel en gezellig vakantiehuis op Schiermonnikoog geschikt voor maximaal 8 personen

7 Juli 2021 - Hendrik Kremer

€ 375.00

Vakantiehuis Esra is ruime vakantiewoning en ligt op een ruime kavel op het Friese eiland Schiermonnikoog. De ideale plek om lekker vakantie te vieren met het hele gezin, familie of vrienden. De woning is geschikt voor maximaal 8 personen. Er zijn 4 slaapkamers. Om het vakantiehuis Esra ligt een prachtige tuin met terras. Om heerlijk uit te rusten zijn de slaapkamers voorzien van royale boxpringbedden. Het huis is voorzien van diverse gemakken:
- TV/DVD/ CD
- Internet/ WiFi
- CV
- Wasmachine en droger
- Afwasmachine
- Houtkachel
- Elektrische dekens

Tevens zijn er vier fietsen tot uw beschikking. Er zijn veel leuke tijdschriften. Iedere maand worden er nieuwe tijdschriften bezorgd zodat u zich geen moment hoeft te vervelen. Uitgelezen? Dan speelt u toch gezellig met de hele familie een spelletje of kijkt u een van de vele dvd of start u Netflix. Wilt u dit prachtige huisje reserveren? Neem dan contact met ons op. www.esraopschier.nl


» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Open haard
Huisdieren toegestaan

Ligging
Aan zee

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Friesland

Aantal personen
Maximaal: 8

Vakantiehuis Esra is ruime vakantiewoning en ligt op een ruime kavel op het Friese eiland Schiermonnikoog. De ideale plek om lekker vakantie te vieren met het hele gezin, familie of vrienden. De woning is geschikt voor maximaal 8 personen. Er zijn 4 slaapkamers. Om het vakantiehuis Esra ligt een prachtige tuin met terras. Om heerlijk uit te rusten zijn de slaapkamers voorzien van royale boxpringbedden.