Vivenda Cascata!! Hoogste privé-waterval in de Algarve!!! Landelijke 4500m² vlakbij zee!Sauna,4x11m zoutwaterzwembad!!

15 Juni 2022 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 1250.00

Vivenda Cascata is een rustig gelegen mooie en luxe privé-villa met zoutwaterzwembad op een 4500m² groot kavel 1 kilometer ten zuidoosten van Porches(centraal gelegen tussen Portimao en Albufeira), vlak bij zee, een aantal fantastisch (baai) strandjes en het 5 kilometer lange strand van Armacao de Pera, het Vale de Olival-dal loopt uit op dit strand(en heeft hier zelfs de naam 'Praia do Vale de Olival) Binnen vind U, naast de ruime woonkamer en top-moderne keuken, drie, in verschillende stijlen ingerichte, comfortabele slaapkamers. Boven is de slaapkamer met airconditioning en een eigen badkamer en twee zeer grote balkons waar U in volledige privacy op ligstoelen de hele dag lang kunt genieten van de zon. Alle kamers met grote flatscreen-televisies en satelliet-tv (drie kamers voorzien van Nederlands zenders).
In de volledig uitgeruste keuken met airconditioning en dubbeldeurs Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine is een gezellige eethoek. De woonkamer heeft een grote 42'' flat screen TV (met alle Nederlandse zenders!), een dvd-speler, aircondioning, HiFi-stereo-installatie, comfortabele leren sofa´s, 2 fauteuils en een stijlvolle eethoek, half rondom de woonkamer bevindt zich een overdekt terras.
Het kavel is volledig omheind, biedt 2 keer een eigen oprit(toegang via elektrische hekken) met parkeergelegenheid voor meerdere auto´s.
Direkt voor de keuken zijn er 2 overdekte terrassen, één daarvan is het 20m² grootte 'Kunuku-huis'(Caribische stijl met palmbladeren dak) met topkwaliteit (NL)tuinmeubelen, direkt aansluitend nog een onoverdekte eettafel en stijlvolle oudoor kookgelegenheid met een enorme houtskoolgrill, luxe hoogkwalitatieve gasbarbecue en een broodoven, hier wordt gekookt met prachtig landelijk uitzicht! Vlakbij het Kunuku-terras bevindt zich een 8 x 16m grasveld met buitendouche. In het prachtige zwembadgedeelte vind u een 4x11m zoutwaterzwembad(geen chloorreuk en -ogen!!), waar de (zover wij weten) hoogste privé-waterval in de Algarve in uitloopt, U kunt de straal hiervan naar gelieven zelf aanpassen, ofwel krachtig en dan als douche te gebruiken of minder krachtig en een effect van 'achtergrondmuziek' door rustig over de rotsen kabbelend water te creeren....Bijna aansluitend een (warm / koud) buitendouche tussen tonnenzware keien met hiernaast het pompenhuis. Driehoekszeilen en een eeuwenoude olijfboom zorgen indien gewenst voor schaduw, op het 50-60m ² zwembadterras verzekeren ligstoelen, 'lounge-eiland' en een hangmat onbegrensd relaxen. Naast het zwembadterras een zeer stijlvolle 20m² terracotagekleurde, 'grot'achtige(vanwege de originele rotsen!) slaapkamer met badkamer en een sauna, prima ook als ontspanningsruimte te gebruiken.
Rondom het huis + zwembad completeert een mooi aangelegde tuin met typische mediterrane vegetatie het glooiende deel van de kavel. ´s Avonds nog sfeervoller door tien- en tientallen van lichtpunten, ook het zwembad en waterval zijn verlicht, een kleine zee van licht! Wij garanderen dat U zich bij ons volkomen op het gemak gaat voelen, mocht er toch nog iets aan uw wensen ontbreken zullen wij zo snel mogelijk proberen dit naar uw tevredenheid te organiseren.

Laagseizoen: van 01 november tot 28/29 februari is 1250 euro per week
Middenseizoen: van 1 maart tot 31 mei is 1850 euro per week
Hoogseizoen: van 1 juni tot 30 juni is 2300 euro per week
Piekseizoen: van 1 juli tot 31 augustus is 4200 euro per week
Hoogseizoen: van 1 september tot 30 september is 2300 euro per week
Middenseizoen: van 1 oktober tot 31 oktober is 1850 euro per week


Prijzen geldig voor bezetting tot een maximum van 8 gasten.
Maximale bezetting; 10 personen (2 kleine kinderen, tot 5 jaar). Bij bezetting met 9de / 10de persoon; € 14, -/ extra persoon/dag.

Inbegrepen in de huurprijs:
- Internet 4G/5G
- elektriciteit (behalve in de winter, zie hieronder),
- water
- zwembad
- tuinservice
- handdoeken + 1 poolhanddoek/persoon
- beddegoed
- sauna
- watervalgebruik
- wekelijks verschonen van linnen en handdoeken

Niet inbegrepen in de huurprijs:
Eindschoonmaak € 150,--
Winterbedrijf (november - april);
- Elektriciteit inbegrepen tot 60 Kwh / dag, da boven € 0,25 /Kwh€
- Winter; hout € 100,--/week
- Gas; centrale verwarming € 100, -/ fles van 45 kg

Extra boekbare services:
- extra schoonmaak € 10, - / uur
- kinderbedje € 40, - per boeking
- kinderstoel € 25, - per boeking
- (indien geaccepteerd) € 100, -/ huisdier/week

Reservering
- Pre-reservering voor 5 dagen, zo kunt u uw reis / vluchten organizeren
- 30% aanbetaling
- 70% 2 maanden voor aankomstdatum
- Borgsom; até € 500,--
- Borg huisdier (indien geaccepteerd) € 250,--

Aankomst en Vertrek:
- Geen vertrekkende gasten, vroege overname vakantiehuis.
- Geen aankomende gasten, langere verblijf in het vakantiehuis.
Alle twee de opties moeten in het voortraject besproken worden. Officiële aankomsttijd 16:00, officiële vertrektijd 10:00.
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Open haard

Ligging
Landelijk

Type
Villa

Soort
Te huur

Regio
Algarve

Aantal personen
Maximaal: 10

Vivenda Cascata bevindt zich een kilometer ten zuiden van het dorpje Porches (centraal gelegen tussen Portimao - Albufeira en beroemd om zijn vele aardewerkshops), direct ten noorden van de fantastische baaistranden van 5-sterrenparken Vila Vita Parc en Vila Lara. Het eveneens prachtige strand Praia da Senhora da Rocha, met zijn kapelletje op de klippen is het dichtst bij de villa, vanaf hier of ook hemelsbreed vanaf 500m van Vivenda Vale do Olival kunt U opbreken om uren en uren in bijna ongerepte natuur te wandelen, mountainbiken of paardrijden. Eenvoudig met de auto te bereiken zijn meerdere schitterende stranden die zijn bekroond met de blauwe EU-vlag (voor oa schoon water en eerste hulp), bijvoorbeeld Praia da Marinha(één van Portugal´s top tien stranden) en vele prestigieuze golfbanen (oa Pinta & Gramacho Golf en Vale do Milho Golf in Carvoeiro, Silves Golf, Amendoeira Golf in Alcantarilha, Penina Golf in Portimao en Salgados Golf in richting Albufeira). Armacao de Pera, een kustplaats met een mooie boulevard en een fantastisch 5 km lang strand (één van de weinige in de West-Algarve) ligt op 5 autominuten, speciaal aan het einde van de prachtige boulevard ideaal voor gezinnen met kinderen aangezien strand daar relatief breed is. Een grootte supermarkt op 1.5 kilometer en enorme winkelcentra, Algarve Shopping net buiten Guia en Aqua in Portimão op 15-20 minuten.