B&B tegenover de Zaanse Schans

8 Juli 2020 - M.Botschuijver

€ 105.00

Ruime, lichte en rustige B&B 15min van Amsterdam

Het karakteristieke pand was vroeger in gebruik als woonhuis annex restaurant. Wij werken hier en wonen hier met ons gezin met veel plezier. Het gastenverblijf kent veel privacy en bevindt zich op de begane grond aan de voorkant van het pand. Ontbijt wordt op de kamer gebracht. Achter het huis ligt onze tuin aan het water van de Zaan met uitzicht op de molens van de Zaanse Schans.
Het station Zaandijk Zaanse Schans ligt op 10 min. lopen (of 2min. met fiets of auto) van onze locatie. 4X Per uur vertrekt er een trein naar Amsterdam Centraal waar je na 15 min. uitstapt. Parkeren is hier gratis.
De andere kant op ligt het strand op 17 km afstand, maar ook Haarlem en Alkmaar zijn slechts 30 min met de auto., maar ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.
Op loopafstand van onze b&b vind je een bakkerij, broodjeszaak, verschillende cafés, een locale bierbrouwerij, restaurants, snackbar en een supermarkt.
De kamer zelf is ruim en rustig. Er staat een twee persoonsbed en een bedbank, die bij 4 personen als tweede bed dienst doet. Een eettafel met 4 stoelen. Er is een tv en de douche heeft een ingang in de kamer. Het toilet is op de gang. Er is WiFi.
Prijs is voor 2 personen per nacht inclusief ontbijt. Elke persoon extra (max.2) wordt 20,- p/p/p/n gerekend. Het adres is: Lagedijk 172, 1544BL Zaandijk

Meer info en beschikbaarheid? bel 06 54775822 of mail: info@zitaandezaan.nl

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi

Regio
Noord-Holland

Ligging
Aan rivier of meer

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

De B&B ligt aan een rustige straat. De straat zelf is een van de mooiere plekjes in de Zaanstreek. Er staan prachtige monumentale panden. Ook de karakteristieke houten huizen zijn hier te bewonderen. Het Honig Breethuis is als museum te bezoeken. De Zaanse Schans is op loopafstand. Van april tot oktober vaart er een veerpontje waarmee voetgangers over de Zaan worden gezet. De omgeving is goed geschikt voor fietstochten. Fietsen zijn in de buurt te huur. Op de Zaanse Schans is ook het Zaans Museum waar het industrieel erfgoed en de geschiedenis van de streek is te bewonderen ook kun je een bezoekje brengen aan het Verkade paviljoen dat aan het museum is verbonden.