Zomervakantie! Gîte 50m2 luxe ingericht nabij rivier en eigen tuin, 10% korting bij boeking van 1 week vakantie.

30 December 2020 - Cindy Bruin

€ 595.00

Bent u op zoek naar een vakantie waar u actief bezig kunt zijn dan kan dat bij ons in het prachtige groene hart van Frankrijk in de Auvergne. Wandelen, fietsen, kanoën, motorrijden, mountainbiken, paardrijden, alles is mogelijk.

Onze gîte is volledig nieuw 4 persoons (eind april klaar), luxe ingericht met eigen tuin. Er zijn 2 slaapkamers, een luxe badkamer, een ingerichte keuken met vaatwasser en oven. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en ligt er een handdoeken pakket klaar.

Uw huisdier is in overleg welkom, wij hebben zelf ook huisdieren, wij verwachten dat uw huisdier met andere dieren om kan gaan.

Onze prijzen zijn inclusief opgemaakte bedden, een handdoekenpakket voor 4 personen, eindschoonmaak en toeristenbelasting. Ook voor uw viervoeter hoeft u geen extra kosten te betalen. Omdat wij dit jaar ons eerste seizoen draaien en dat met u willen vieren geven wij op de 1e week vakantie 10 % korting, wilt u meerdere weken blijven? U krijgt op de 2e week 10% en de 3e week 15% korting op de prijs.

» Bezoek website

Type
Vakantiehuis

Soort vakantie
Sportief

Regio
Centraal Massief

Aantal Personen
Maximaal: 4, kinderbed bijplaatsen is mogelijk

In een thermendorp gelegen vind u onze gîte 50m2 met eigen tuin van ca 100m2 op ca 50 meter van de rivier de Sioule alwaar u kunt vissen (met vergunning). het dorp ligt in een dal op ca 300 meter hoogte om u heen kan u genieten van de dagelijks veranderende uitzichten van de bergen. U kunt in het dorp vanuit huis prachtige wandelingen maken langs de rivier, kanoën, fietsen, mountainbiken, motorrijden en nog veel meer. Bij de thermen is een mooi park waar u kunt picknicken, genieten van de rivier en waar u gebruik kun maken van de bron (bronwater direct uit de natuur 35gr). Het dorp is gelegen in de buurt van de steden Clermont-Ferrand, Vichy en Montluçon. Op ca 45 minuten rijden vind u een golfbaan "Saint Agatha". Ook vind u diverse meren waar u kunt zwemmen of andere watersporten kunt uitvoeren. Museums, ruïnes, kastelen en activiteiten parken zijn allen binnen een uur te bereiken.