Camping Transfo

3 Juli 2021 - Maaike Bettens

€ 60.00

Transfo is een uniek kader van industrieel erfgoed waarin toch nog groene pareltjes verborgen liggen. In de tuin van de directeurswoning staan prachtig gerenoveerde caravans en een gezellig ingerichte lodgetent waar je volledig tot rust kan komen om daarna Zwevegem te verkennen.

De camping ligt op een kruispunt van fiets- en wandelroutes, langs het kanaal Bossuit-Kortrijk en centraal binnen Zwevegem.

Bij ons kan je tijdens de zomermaanden (juni tot en met september) zorgeloos ontdekken wat Zwevegem te bieden heeft dankzij onze exclusieve deals met lokale ondernemers, zowel op culinair vlak als om er een avontuurlijke dag van te maken.

Website: www.campingtransfo.be
Mail: info@campingtransfo.be
Adres: Transfostraat 13 – 8550 Zwevegem

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Koelkast
Wifi

Type tent
Lodgetent

Regio
Antwerpen of Vlaanderen

Ligging
Landelijk

Aantal Personen
Maximaal: 3 per caravan, 8 per tent

Transfo is een uniek kader van industrieel erfgoed waarin toch nog groene pareltjes verborgen liggen. In de tuin van de directeurswoning staan prachtig gerenoveerde caravans en een gezellig ingerichte lodgetent waar je volledig tot rust kan komen om daarna Zwevegem te verkennen. De camping ligt op een kruispunt van fiets- en wandelroutes, langs het kanaal Bossuit-Kortrijk en centraal binnen Zwevegem. Bij ons kan je tijdens de zomermaanden (juni tot en met september) zorgeloos ontdekken wat Zwevegem te bieden heeft dankzij onze exclusieve deals met lokale ondernemers, zowel op culinair vlak als om er een avontuurlijke dag van te maken.