Te huur bos chalet voor 4 pers. 7 km van Maastricht

27 Juni 2020 - Bruinsma

€ 395.00

Het vrijstaande zonnige chalet (privé bezit) is gelegen op recreatie domein in Gellik. Het chalet is omringd door een groot terras met groene beplanting. Kenmerkend zijn de talloze vogelgeluiden, het ruisen van de bomen, de rust en de recreatie faciliteiten die de Hoge Kempen te bieden hebben. Op het domein ligt een grote Taverne met groot terras en ruimte voor kinderactiviteiten. Bij het chalet is een afsluitbaar schuurtje waar de mogelijkheid is om twee elektrische fietsen op te laden. De ruimte wordt goed verwarmd door een pelletkachel de kachel zorgt voor een aangename constante temperatuur en een sfeervol vlammenspel.
Maximaal 4 personen
Huurprijs per nacht= € 69
Huurprijs per week= € 395
Kinderbedje met matras en kinderstoel zijn aanwezig in het chalet.
(Afwijkende periode kunnen in overleg besproken worden, maximaal 3 maanden)
Prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten inclusief zijn linnengoed en echte Texelse dekbedden, bad, hand en theedoeken, toiletpapier, water, energie en toeristenbelasting.
Eén hond is toegestaan voor € 10 per nacht.
Kijk voor veel meer info op onze website: www.huurboschalet.com

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Huisdieren toegestaan

Regio
Limburg of Luik

Ligging
In de bossen

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Urenlang wandelen in het prachtige Nationaal park de Hoge Kempen! Het Pietersembos behoorde vroeger tot het kasteeldomein van Pietersheim. Nog geen 9 km van het chalet ligt mooi Maastricht. Historische panden en hippe design-winkels. Statige kerken en avontuurlijke grotten. Menukaarten vol smaaksensaties en terrassen vol gezelligheid.