1 slaapkamer appartement - 100 meter van zee

11 Juni 2021 - Saskia de Regt

€ 60.00

Casa Amaya is gelegen in Torrox Costa. Het appartement is geschikt voor 4 personen.

Het comfortabele appartement heeft 1 slaapkamer met een groot tweepersoonsbed (180x200cm), een badkamer met bad/douche, een recentelijk gerenoveerde keuken en een ruime woonkamer met comfortabele slaapbank (140x200 cm). Eventueel kan er nog een babybed worden geplaatst.

Er is een zonning open terras met uitzicht op de goed onderhouden tuin, de tennisbanen, het zwembad, de bergen en de zee.

Casa Amaya ligt in Torrox Costa's 'centro internacional', op de 3e verdieping in gebouw 'Barcelona'. Erg centraal gelegen: U vindt letterlijk alles op 2 minuten loopafstand: de 2,5 km lange, autovrije boulevard, de zee /strand, het busstation, supermarkten, restaurants, toeristenburo...

In de straten rondom het appartement kunt u gratis parkeren. In het appartement is een wasmachine en gratis WIFI en airconditioning. U kunt gebruik maken van de tennisbanen en het bij centro internacional behorende zwembad. Strandlakens kunt u bij ons huren voor € 2,50 per stuk.

Het appartment is een perfecte accommodatie voor een strandvakantie of om te gebruiken als uitvalsbasis om Andalusie te verkennen. Of van beide een beetje..!

Elke maandag is er markt in Torrox Costa.
De boulevard van Torrox Costa is 2,5 kilometer lang en autovrij.
Het altijd levendige en gezellige stadje Nerja is 7 kilometer van Casa Amaya, het pittoreske witte bergdorp Frigiliana vindt u op ongeveer 12 kilometer. De afstand naar Malaga is 50 km en naar Granada (Alhambra) en de adembenemende Sierra Nevada is het 105 kilometer.

Genoemde prijs is een gemiddelde prijs per nacht, gebaseerd op 2 personen. Neemt u contact met ons op voor een prijs, afgestemd op uw gezelschap en gewenste verblijfsperiode!

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Regio
Costa del Sol

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Torrox Costa is een kustplaats in het prachtige, veelzijdige Andalusie! Torrox Costa is gelegen in het beste klimaat van Europa! (milde zomers en milde winters) Elke maandag is er markt in Torrox Costa. De boulevard van Torrox Costa is 2,5 kilometer lang en autovrij. Het altijd levendige en gezellige stadje Nerja is 7 kilometer van Casa Amaya, het pittoreske witte bergdorp Frigiliana vindt u op ongeveer 12 kilometer. De afstand naar Malaga is 50 km en naar Granada (Alhambra) en de adembenemende Sierra Nevada is het 105 kilometer.