Kamperen in de Provence

9 Oktober 2019 - durance

€ 16.00

Deze gemoedelijke gemeentecamping aan de rand van Cavaillon is de perfecte uitvalsbasis om de Provence te ontdekken. Van de Mont Ventoux tot aan de Middelandse zee, Van de Camargues tot aan Orange. Alles binnen een straal van 80 km.
Wij bieden staanplaatsen voor caravans, campers en tenten en hebben enkele verhuurobjecten (stacaravans, cottages en bungalowtenten).
Kijk voor meer informatie en tarieven op onze website (camping-durance.com) of bel met 0033 490 71 11 78 (Nederlandstalige receptie) -

 

Aanwezig in verblijf
Wifi
Huisdieren toegestaan
Wasserette

Regio
Provence en Côte d'Azur

Soort camping
Reguliere camping

Omvang
51 - 200 plaatsen

Ligging
Stedelijk

De camping ligt aan de rand van Cavaillon en is door zijn centrale ligging een uitstekende uitvalsbasis om de Provence in al zijn charme te ontdekken. Talloze excursies en uitstapjes binnen een straal van 80 km (dus minder dan een uur rijden): de Luberon met bekende dorpen als Gordes, Lourmarin, Menerbe bezoeken, de Alpilles met gerenomeerde trekpleisters bezichtigen zoals Le Pont du Gard, Les Baux de Provence en Saint Rémy de Provence. Wandelen in exeptionele de natuurlandschappen in Roussillon, Rustrel en de Camargue, Een dagje strand, Bekende steden bezichtigen zoals Marseille, Aignon en Arles. De omgevign leent zich ook bijzonder goed voor meer sportieve activiteiten als zoals Fietsentochten en wielrennen, wandeltochten, oriëntatietochtjes en Via Ferata in Cavaillon, Klimmen, Rafting . Kortom... een week is niet voldoende om alle mooie plekken te ontdekken.