Stacaravan huren in de Duitse Eifel

22 Januari 2021 - Ferienpark Eifellux

€ 55.00

Geniet dit voorjaar in een ruime stacaravan !
Ferienpark Eifellux ligt in de Duitse Ardennen-Eifel bij de Luxemburgse grens en 4 km van Vianden. Afstand vanaf Utrecht is 350 km.

De stacaravans hebben 2 slaapkamers, woonkamer met keuken, doucheruimte met wastafel en toilet. Ruime plaats met terras en plaats voor uw auto of motor.

De prijzen zijn vanaf € 320,- per week. Dit is inclusief max. 4 personen, stacaravan, gas-, water- en elektriciteitsgebruik, toeristenbelasting en exclusief eindschoonmaak (€ 40,00).
Ook uw hond is welkom (beperkt aantal stacaravans).

Genoemde prijs is voor een week (7 aaneengesloten overnachtingen).
Meer of minder dagen kan natuurlijk ook. Uw aankomstdag en vertrekdag bepaalt u zelf.
U bent welkom bij ons, op iedere dag van de week.

Komt u met uw eigen toercaravan, tent of camper? Vanaf €20,- per overnachting.
Dit is inclusief 4 personen, water- en elektriciteitsgebruik en toeristenbelasting.

Voor Hemelvaart hebben wij diverse aanbiedingen.
4 Nachten “woensdag 12 mei t/m zondag 16 mei” v.a. €235,-
Andere dagen natuurlijk ook mogelijk!

Ons park is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, rust en steden bezoekers, wandelaars, fietsers, mountainbikers, motor rijders en gezinnen met jonge kinderen.
Iedereen die van een vakantie in de buitenlucht houdt is welkom.
Wij zitten in het bekende Duitse Eifelgebied op 4 km van de Duits-Luxemburgse grens.
Het ideale startpunt voor uitstapjes naar steden als Trier, Vianden, Echternach, Saarburg of Luxemburg.
Er zijn ook diverse mooie wandelroutes, bijvoorbeeld het Mullerthal (klein Zwitserland) of de Teufelschlucht (Duivelskloof) met zijn prachtige rotsen. Hier is ook het dinosauruspark te bezoeken. Voor de sportievelingen zijn er diverse Mountainbike tracks, Kanoën en het Klimpark. Voor de rustige uitstapjes is er de Kabelbaan, Kasteel Vianden en het Eifelpark.

Voor de kleine gasten is er op ons park genoeg te beleven. Springen op de grote trampoline, spelen in de beek en speeltuintjes. Of een potje tafelvoetbal, tafeltennis of badminton spelen.

Het zwembad is op loopafstand naast het park.
Op loopafstand zijn diverse restaurants en er is een supermarkt op 1,5 km.

Het park beschikt over gratis WiFi!

Kortom; Vakantie voor het hele gezin!

Neem een kijkje op onze website www.eifellux.com voor meer informatie over onze stacaravans en onze altijd scherpe prijzen in andere periodes.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Eifel

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Ons park is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, rust en steden bezoekers, wandelaars, fietsers, mountainbikers, motor rijders en gezinnen met jonge kinderen. Iedereen die van een vakantie in de buitenlucht houdt is welkom. Wij zitten in het bekende Duitse Eifelgebied op 4 km van de Duits-Luxemburgse grens. Het ideale startpunt voor uitstapjes naar steden als Trier, Vianden, Echternach, Saarburg of Luxemburg. Er zijn ook diverse mooie wandelroutes, bijvoorbeeld het Mullerthal (klein Zwitserland) of de Teufelschlucht (Duivelskloof) met zijn prachtige rotsen. Hier is ook het dinosauruspark te bezoeken. Voor de sportievelingen zijn er diverse Mountainbike tracks, Kanoën en het Klimpark. Voor de rustige uitstapjes is er de Kabelbaan, Kasteel Vianden en het Eifelpark.