Villa de Steenen kamer in de Ardeche op Les Rives de l'Ardeche

9 Juli 2021 - Arvid Evers

€ 575.00

Villa de Steenen kamer

Comfortabele, gezellige villa voor zes personen, gelegen op het prachtige park Domaine Les Rives de l'Ardeche. Klik hier voor alle faciliteiten op het park! Deze villa's staan op een villapark onder Nederlands beheer in hartje Ardèche. De villa's staan in de wijk 'les Mazes', vlak bij de rivier de Ardèche (ca. 500 m). Deze wijk hoort bij de plaats Vallon-Pont-d'Arc. Het centrum van het karakteristieke Vallon-Pont-d'Arc ligt op ca. 3 km. Ruoms, een tweede historische plaats in de buurt ligt op ca. 7 km van het park.

Op ca. 1 km is een kleine supermarkt. Iets verderop is een grotere supermarkt, een bakker en een groenteboer en in Ruoms en Vallon-Pont-d'Arc vind je diverse winkels, bars, restaurants en terrasjes.

Accommodatie: 6 personen, 3 slaapkamers, 2 badkamers
Villa met veel ruimte, comfortabel ingericht. Gezellige woonkamer met grote banken, eetkamer met tafel en 6 stoelen, dubbele schuifpui geeft toegang tot het terras. Grote open keuken voorzien van vaatwasser en oven. Drie slaapkamers voor twee personen en twee badkamers, waarvan een voorzien van bad en douche en de andere van een douche.

Buiten: aan de voorzijde heeft u parkeergelegenheid op eigen terrein. U kunt rond het huis lopen naar de achtertuin, waar een overdekt terras aan het huis vastzit. De grote boom geeft de nodige schaduw in de warme zomermaanden.

Faciliteiten:
- Wifi internet
- TV met Nederlandse kanalen
- Rolstoeltoegankelijk (geen speciale voorzieningen)
- Oven
- Magnetron
- Wasmachine
- Vaatwasser

Afstanden:
- Rivier: 500 meter
- Restaurants: 1 km
- Supermarkt: 2,8 km
- Vallon-Pont-d'Arc: 6 km
- Kano verhuur: 8 km
- Luchthaven Avignon: 100 km
- Brussel: 966 km
- Utrecht: 1100 km

www.amarantevillas.nl

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Regio
Ardèche of Auvergne

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 6