OVERWINTEREN in THAILAND op een resort voor maar 495,- p/m all in

26 Augustus 2019 - Alang Riyef Nyei

€ 15.00

Uw ideale zonvakantie boekt u hier. Laat u verwennen tijdens een overwinteringsperiode op het resort in Thailand. U kunt vrij gebruik maken van het zwembad op het resort. Ook is er iedere dag een ontbijt bij de prijs inbegrepen. De energierekening is tevens bij de prijs inbegrepen.
Ook de omgeving biedt voor elk wat wils.
In het nabij gelegen Chiang Mai kunt u, uw hart ophalen als u wat wil proeven van de Thaise cultuur. De stad is rijk aan verschillende tempels, parken en andere bezienswaardigheden. Het is na Bangkok de grootste stad. Ook voor de natuurliefhebber zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat u verrassen door de Thaise gastvrijheid.

Er is ook de mogelijkheid om een quad te huren om de omgeving te verkennen.
 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Bar
Parkeerplaats
Terras

Soort hotel
Hotels natuur en actief

Verzorging
Logies en ontbijt

Ligging
Nabij stad

Aantal sterren
3 sterren

Aantal Personen
Maximaal: 2

Noord-Thailand is een prachtig bergachtig gebied. U vindt hier nog traditionele bergstammen, oude tempels, olifantenkampen en spectaculaire panorama's van de natuur. Breng een bezoek aan de langnekstammen, ga raften of geniet gewoon van de rust. De bekendste steden hier zijn Chiangmai en Chiangrai. In Chiangmai vindt u de beroemde avondmarkt. Bij Chiangrai ligt de Gouden Driehoek. Maehongson ligt in een prachtige vallei van de Pai-rivier. Hier leeft onder andere de bekende 'langnek' Palongstam. Maehongson wordt door zijn schitterende omgeving steeds populairder als toeristische bestemming.