Rust, ontspanning en natuur bij Agr. Carincone

20 Juni 2021 - Eric Helmers

€ 60.00

Midden in de prachtige natuur van Le Marche Italie, op een heerlijke rustige locatie is Agriturismo Carincone te vinden.
In deze oude boerderij zijn 5 ruime vakantie appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en de keuken is compleet uitgerust. Elk appartement heeft een prive terras met een tuinset, parasol en ligstoelen. Er is ook een zonneweide, een hondenzwembad, een bank waar een waterval overheen loopt , en een bubbelbad waar u heerlijk in kunt relexen ligstoelen en een BBQ.
Vanuit uw appartement kunt u heerlijk wandelen, mountainbiken en genieten van het mooie uitzicht.
In de directe omgeving zijn er leuke dorpjes te vinden met winkeltjes die lokale produkten verkopen, gezellige marktjes en restaurantjes met heerlijke gerechten.
Er is genoeg te beleven voor een veelzijdige vakantie!
La dolce vita!

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Wifi
Open haard
Huisdieren toegestaan

Regio
Rome en Midden-Italië

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 5

Heerlijk in de natuur en bossen, rustig gelegen, je kan de stilte hier nog horen. Leuke historische dorpjes ( urbino, Fano, Senegalia Gubbio )om te bekijken, de schitterende Grotte van Frasassi zijn zeer zeker de moeite waard. Het strand ligt op een ruim half uurtje van ons vandaan, zowel toeristisch als echt Italiaans, want dat is wat je hier nog kan vinden. Op 20 minuutjes rijden kom je bij de Monte Catria ( 1700m ) waar je heerlijke wandelingen kan maken en prachtig van het uitzicht kan genieten. Neem gerust een kijkje op onze website, daar kunt u nog veel meer informatie over de omgeving vinden