Last minute Mallorca

11 Juni 2021 - WMH Schuurs

€ 450.00

LAST MINUTE:Wegens omstandigheden beschikbaar voor 6 nachten. Ik zou zelf gaan, maar helaas moet ik door een ongeluk hier van af zien. Hierdoor stel ik de boeking van het hotel beschikbaar onder de normale prijs, zodat er toch iemand plezier van kan hebben. De boeking is mogelijk tot 28 oktober, dus wees er snel bij.

--------------------------------------------------------------------------
Beschrijving hotel:

Het Hotel Es Blau des Nord ligt op Mallorca, biedt 4-sterren accommodatie aan, en ook all-inclusive maaltijden. Dit gezellig hotel heeft een buitenzwembad, een zonnedek en een koffiebar.

Het Hotel Es Blau des Nord beschikt over een 24-uurs receptie, en ook vergaderruimtes en een congrescentrum. Bezoekers die graag verbonden willen blijven tijdens hun verblijf kunnen gebruik maken van de draadloos internetconnectie. Het meertalige personeel is aanwezig om te helpen en lokale tips te geven, zodat u een comfortabel verblijf heeft in Arta.

De kamers hebben airconditioning en zijn voorzien met een eigen badkamer.

Gasten die per auto reizen kunnen profiteren van gratis openbare parkeergelegenheid op het terrein. Voor diegenen die graag uiteten, ligt het hotel nabij diverse eetgelegenheden.

 

Regio
Ibiza of Mallorca

Type
Hotel

Ligging
Aan zee

Aantal Personen
Maximaal: 1

Pla de Mar, s/n - Urbanización S'Estanyol 07579 Colonia de Sant Pere Spanje