vakantiehuis Mapache de Moraira Costa Blanca Spanje

4 Juni 2021 - Tjerk van Loenhout

€ 549.00

Mapache de Moraira is een luxe one-level vakantievilla voor 4 personen met twee slaapkamers, een badkamer en een groot privézwembad. De ligging is op enkele minuten van het centrum en de stranden van Moraira.

De complete aankleding van het huis, de sfeer en de uitstraling maken van Mapache een plek om tot rust te komen. Voor iedereen een heerlijke vakantie. Iets wat wij als eigenaar zeer belangrijk vinden.

Het hele huis is vernieuwd in okt/nov 2018, nieuwe meubels, keukeninrichting met oven, vaatwasser, elektrisch komen en afzuigkap. Er is een airco, vaatwasser en overal elektrische verwarming. De hele woning heeft overal horren en luiken in alle slaapkamers. TV met Nederlandse, Franse, Duitse en Spaanse kanalen. Tevens Fox Sport en Ziggo.

De badkamer met natuurstenen vloer heeft een inloop stortdouche met extra sproeier.

Het zwembad van 8X4 meter is voorzien van een extra opbergruimte met daarin een XXL koelkast met vriesgedeelte zodat alle extra koele dranken kunnen worden opgeslagen. De ruime ligbedden geven u dan kans om heerlijk te relaxen aan het zwembad.

Buiten is het comfortabel zitten aan de lange tafel onder de pergola. De BBQ van Weber maakt dat u de lekkerste grillgerechten kunt maken op de juiste temperatuur.

Uw auto kunt u parkeren op eigen grond binnen een af te sluiten poort met een schuif hek.

Op onderstaande link kunt u verdere info zien betreffende prijzen:

https://www.micazu.nl/vakantiehuis/spanje/costa-blanca/moraira/vakantiehuis-mapache-de-moraira-27289/

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Ligging
In de bergen

Type
Villa

Soort
Te huur

Regio
Costa Blanca

Aantal personen
Maximaal: 4

De woning ligt op de zeer rustieke Benimeit en biedt veel privacy met uitzicht op het dal van de Benimeit. Moraira heeft het karakteristieke van het oude Spanje. Geen hoogbouw en zeer pittoresk. Beleef het mooie Moraira met leuke winkeltjes, gezellige terrasjes, restaurantjes en boulevard met haar jacht- en vissershaven. Vele mooie en kleine privé strandjes zijn te bezoeken vanuit Moraira, van Denia tot Altea kunt u overal terecht. Diverse restaurantjes en tapas barretjes zijn te vinden in het gebied waarvan u een selectie kunt vinden in het villa boek. Moraira voelt voor ons als thuiskomen. De gemoedelijke gezellige dorpse sfeer geeft een heerlijk vakantiegevoel. In het huis ontbreekt het nergens aan, de woning is in oktober 2018 volledig gerenoveerd en voorzien van nieuwe meubels en de keuken is vernieuwd met nieuwe apparatuur. Mocht u vragen hebben stel deze gerust en vul het formulier in, we vertellen u graag meer over de villa en de omgeving. https://www.micazu.nl/vakantiehuis/spanje/costa-blanca/moraira/vakantiehuis-mapache-de-moraira-27289/