Eurocamping Vessem

27 November 2019 - Ralf Driesen

€ 28.00

€ 28,00 per nacht inclusief: 2 personen, auto, tent of caravan, elektra, toeristenbelasting en vuilnisafvoer/milieuheffing. Deze mooie familiecamping biedt alles voor een heerlijke, ontspannen vakantie. Ervaar de Brabantse gezelligheid door deel te nemen aan een van de vele activiteiten die worden georganiseerd op of rondom de camping. De camping biedt ruime staplaatsen, hoogwaardige voorzieningen, mooie tarieven en verwelkomt zowel gezinnen, stelletjes, hondenliefhebbers als groepen, senioren en verenigingen. Of u nu met een camper, caravan, vouwwagen of zonder iets komt, u bent op Eurocamping Vessem altijd van harte welkom. Eurocamping Vessem heeft chalets en safaritenten op het terrein staan, zodat ook mensen die van kamperen houden, maar niet alles mee willen sjouwen lekker kunnen kamperen.

Eurocamping Vessem biedt diverse voorzieningen, die verspreid liggen over het terrein. Een aantal van deze voorzieningen zijn: een vernieuwde midgetgolfbaan, buitenzwembaden, een voetbal- en een pannaveldje, een beachvolleybal- en een tennisveld en een groot ontspanningsgebouw. Naast de aanwezige voorzieningen worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals: spook- en speurtochten, dansavonden, zeskampen, wandelbingo’s, bonte avonden, boswandelingen met boswachter en kinderdisco’s. Daarnaast is Eurocamping Vessem het start- en/of eindpunt van veel externe activiteiten. De ruim opgezette camperplaats vóór de camping, is 24 uur per dag beschikbaar (ook voor aankomst en vertrek). De Nederlandse Kampeerauto Club heeft de camperplaats van Eurocamping Vessem in 2012 uitgeroepen tot camperplaats van het jaar.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Speeltuin
Wifi
Huisdieren toegestaan
Supermarkt
Restaurant
Bar
Wasserette

Soort camping
Reguliere camping

Omvang
> 200 plaatsen

Regio
Noord-Brabant

Ligging
Landelijk

Eurocamping Vessem is een mooie familiecamping gelegen in een bosrijke omgeving, midden in de Noord-Brabantse Kempen. De Brabantse Kempen zijn een lust voor het oog voor iedere natuurliefhebber. Dit prachtige stukje Nederland biedt veel mogelijkheden op het gebied van wandel- en fietsroutes. Deze komen standaard door uitgestrekte heides, bossen en veengebieden. Hier vindt u alles voor een dagje in de prachtige natuur. Wilt u toch een uitstapje maken? Dat kan! In de omgeving van Eurocamping Vessem zijn veel uitstapjes te maken. Er zijn veel musea, attractieparken en leuke dorpjes en steden te vinden nabij Eurocamping Vessem. Zo liggen Eindhoven, Tilburg, Safaripark De Beekse Bergen en De Efteling op ongeveer een half uurtje rijden van Eurocamping Vessem.