Groepsaccommodatie in de Ardennen - Hoge Venen

3 Juli 2021 - Sporthotel & Activ Kamp

€ 99.00

Laat onze passie en charme u overtuigen tot een onvergetelijk verblijf!

Een prachtige groepsaccommodatie op de rand van de Hoge Venen en de Eifel op de dalflank van de Holzwarche.
Te midden van een prachtige natuur en op 800m van het meer van Bütgenbach.
Werkelijk alles is aanwezig voor groepen, scholen, bedrijven, vrienden en families om echte quality-time te beleven.
Lekker eten gekoppeld aan actief vertoeven en herbronnen in een prachtig natuurlijke omgeving maken van deze unieke locatie tijdens elk seizoen dé aanrader die haast niet te overtreffen valt.
Een prachtige ligging langsheen de Holzwarche in het pittoreske Wirtzfeld vlakbij het onmetelijke Europese fietstraject van de Ravel.

Een vintage Ardense charme waar u zich onmiddellijk thuisvoelt in de onmetelijke vrijheid van de Hoge Venen en het gebergte van de Eifel.

Voortgaande op uw interesse of vraag maken wij voor u programma's op maat die u nergens anders kan vinden. Omdat het organiseren van uw onvergetelijk weekend of uitstap onze passie is!

Een jaarlijkse sneeuwzekere periode van minstens 4 weken. Timing afhankelijk van de winterprik maar meestal eind januari tot begin maart!

Een kleine opsomming of greep uit de mogelijkheden:
Culinaire wandelingen, schattenzoektochten, sneeuwwandelingen, e-biketochten, fakkeltochten, kampvuur, winterbarbecue, sportstages, teambuildings, boogschieten, forel vissen, kano varen, avonturenparcours, mountainbike, natuurexploratie, trappistentocht, bosklassen, energie klassen, vlottenbouw, paintball, zomerbobslee, skien, langlauf, ...

Natuurlijk alles in 2-persoonskamers met badkamer op de kamer, een gezellige bar met dartshoek, een verwarmd zwembad met sauna, een tv of leeszaaltje, grillroom, dinerzaal, ontbijtzaal, een prachtig terras, kampeerweide, kampvuurplaats, speeltuintje, voetbalveld(en), riviertje, bos, zwemstrand, 3 sporthallen en zwembad in de buurt (3km), dierenpark, 17 skipistes waarvan 7 alpineski, fiets- en wandelroutes.

En daar bovenop krijgt u hier werkelijk meer voor uw geld, veel meer!

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Regio
Ardennen of Luxemburg

Ligging
Aan rivier of meer

Aantal personen
Maximaal: 140