Huifkartocht & koetsrit door de Loonse en Drunense Duinen

13 Augustus 2020 - Anne

€ 50.00

Onder begeleiding van een koetsier kunt u met uw gezelschap een gezellig huifkartochtje maken langs de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen

U bepaalt zelf hoelang uw huifkartocht duurt. Meestal wordt er gekozen voor een trip van 2 uur.

Tijdens de rit kan er een stop ingelast worden. Het is dan mogelijk om uw eigengemaakte picknick te nuttigen of een bezoek te brengen aan één van de boscafés, waar u iets kunt eten en drinken.

Onze huifkarren zijn geschikt voor groepen vanaf 5 personen en zijn rolstoeltoegankelijk. Met een klein gezelschap kunt u ook met een zogeheten ‘sjees’ een tochtje maken.

De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de duur van de rit.

Wilt u een huifkartocht reserveren of heeft u nog vragen?

Geef de koetsier een belletje; hij is te bereiken op telefoonnummer 06–55 73 22 87

 

Voor wie
Kinderen
Koppels
Groepen
Mannen
Vrouwen
Families

Aantal Personen
Maximaal: 2 - 30

Vanuit (groeps)vakantiehuis De Suikerberg in Loon op Zand vertrekken onze huifkartochten en koersritjes. Met de huifkar blijven we aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Het stuifzand is te zwaar voor paarden een de huifkar. Tijdens de route rijden we over zandpaden en zien we bossen, duinen en het Brabantse platteland. Met de koets zijn we flexibeler en kunnen we wel rijden in het nationaal park. Het natuurgebied is groter dan 35 km². Ongeveer 30 km² van het gebied is stuifzand, ofwel de 'Brabantse Sahara'. Rondom zijn diverse bostentjes te vinden waar we even kunnen aanleggen voor een hapje of drankje.