Huur een (groeps)vakantiehuis voor één dag

3 Juni 2021 - Anne

€ 200.00

Misschien is het de magische ligging aan De Loonse en Drunense Duinen, misschien is het de ongedwongen en landelijke boerderij omgeving. Bij Meneer Powell voelt het leven ongecompliceerd. De gasten keren dan ook graag terug omdat ze zich thuis voelen.

Organiseer jij een vriendendag, familiedag, een zakelijke bijeenkomst of een workshop?
Met jouw gezelschap kun je voor een dag vakantiehuis Meneer Powell huren.
Een heerlijke locatie om samen te komen en te verblijven, waarbij je alles naar eigen wens kunt organiseren.

Meneer Powell bestaat uit een sfeervolle leefruimte met glazendak. Hier kun je met 25 personen tafelen. (Ben je met meer personen dan zijn er andere mogelijkheden) Vanuit de professioneel ingerichte keuken kun je je eigen hapjes en drankjes verzorgen. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de houtskool bbq of catering. Meneer Powell heeft een zonnig, met groen omringd, terras. Hier kun je samen in het zonnetje zitten of in de schaduw onder de oude notenboom. Meneer Powell is aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking. Kinderen kunnen gebruik maken van de nabije speeltuin en speelveld.

Direct vanuit Meneer Powell loop je via de speeltuin en speelveld de Loonse en Drunense Duinen in en binnen 15 minuten sta je op de mystieke zandvlaktes van dit Nationale Park.

De unieke setting van Meneer Powell brengt tal van mogelijkheden voor ontspanning en dagrecreatie. Denk hierbij aan; wandelen, fietsen (fietsverhuur), excursies, huifkarrit (rolstoeltoegankelijk), een verjaardag vieren, een barbecue organiseren, een receptie geven, vergaderen, trainingsdagen, teambuildingsdagen, workshops...of heb je een ander idee? Wacht niet langer, neem nu telefonisch contact op. T: 06 218 458 54

Meneer Powell is onderdeel van (groeps)vakantiehuis de Suikerberg.



Baden Powellweg 1
Loon op Zand

www.Suikerberg.nl

 

Voor wie
Groepen
Families

Aantal Personen
Maximaal: 15 - 70

Vanuit onze locatie loop je, zonder een weg over te steken, Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen in. Het natuurgebied is groter dan 35 km². Ongeveer 30 km² van het gebied is stuifzand, ofwel de 'Brabantse Sahara'. Je kunt eindeloos wandelen, fietsen, spellen spelen, hutten bouwen, mountainbiken, gps-tochten en een bootcamp organiseren.