Mooie camping en stuga's in zuid Zweden!

13 Oktober 2019 - Pinnarp Camping

€ 14.00

Pinnarp Camping ligt in de gemeente Kinda in zuid Zweden te midden van de mooie natuur en vlakbij het Pippi Langkous park (Astrid Lindgren’s wereld) en vele andere attracties! Kortom, perfect in uw rondje door Zweden.

“Kinda” heeft zijn naam van het “Kinda Canal”, een zeer mooi en gebied van meren aaneengesloten door kanalen. Een perfecte manier om het gebied te ontdekken is per boot of kano. Het hele Kinda gebied is wel bekend in heel Zweden. De natuur hier is exeptioneel mooi en verrassend vanwege de variatie van landschappen. Het is dan ook niet zonder reden dat men in Zweden deze regio “Zweden in het klein” noemen.

Het belangrijkste dorp van de gemeente Kinda is Kisa. Pinnarp Camping ligt aan het “Övre Föllingen” meer, ongeveer 8 km ten westen van Kisa.
De camping ligt aan het meer waar je in de zomer lekker kunt zonnen, kanoën, en zwemmen en in de winter schaatsen of ijsvissen met een geweldig uitzicht over het meer en de omliggende bergen. Ook hebben we vuurplaatsen aanwezig waar je lekker kunt opwarmen!


Wij hebben plaatsen voor tenten/caravans/campers met en zonder elektriciteit en een aantal stuga's die zowel in de zomer als in de winter te huur zijn.
Voor vragen stuur gerust een mail naar info@pinnarp.com

Op de camping is een gemoedelijke sfeer, voor jong en oud!

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Speeltuin
Wifi
Huisdieren toegestaan
Restaurant
Bar

Soort camping
Reguliere camping

Omvang
51 - 200 plaatsen

Ligging
Aan rivier of meer