5 sterren camping 't Rheezerwold

4 Augustus 2020 - Mariska

€ 20.00

Vakantiepark ‘t Rheezerwold is een 5 sterren ANWB top camping gelegen in het Overijsselse Vechtdal. Het vakantiepark ligt op 10 minuten afstand van het stadje Hardenberg en is de ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten.

Je hebt de keuze te verblijven in accommodaties zoals een trekkershut, stacaravan, chalet of outdoorlodge, maar je kunt ook kamperen.

‘t Rheezerwold is een gezellige camping met vele faciliteiten voor jong en oud. Er is een animatieteam voor kinderen, interactieve speelvelden, binnen-en buitenzwembad en zelfs een sauna! Ook zijn er verschillende sportvelden.

https://www.rheezerwold.nl/

 

Aanwezig in verblijf
Speeltuin
Televisie
Wifi
Zwembad
Huisdieren toegestaan
Supermarkt
Wasserette

Soort camping
5 sterren camping

Omvang
> 200 plaatsen

Regio
Overijssel

Ligging
Landelijk

't Rheezerwold bevindt zich in het Overijsselse Vechtdal, 10 minuten van het stadje Hardenberg. In de regio Hardenberg kun je winkelen in het moderne stadscentrum, naar een pretpark gaan, met een kano de Vecht afvaren, wandelen langs historische paden of meegaan in het feestgedruis in de Klepperstad. Al fietsend kun je genieten van ongeschonden natuur en karakteristieke boerderijen. Het afwisselende landschap op de grens tussen Duitsland, het Vechtdal en Reestdal leent zich uitstekend voor een ontdekkingstocht. In de zomer periode worden in het centrum van de stad tal van leuke evenementen georganiseerd. Dit alles maakt het Vechtdal tot een ideale omgeving voor een heerlijke vakantie!