Vakantiehuis aan rand natuurpark, wandelgebied Andalusie

29 Mei 2021 - Roger Kolenbrander

€ 1000.00

Andalusische villa met 7 slaapkamers.

De Nederlandse eigenaren, Peter en Nice, wonen zelf op Moralejo en houden van persoonlijk contact met hun gasten. De ontvangst is warm en hartelijk, je merkt aan alles dat ze er plezier in hebben om het gasten naar de zin te maken. Voor vragen en problemen staan zij 24 uur per dag voor je klaar.
Zowel Peter als Nice zijn uitstekende koks en als je wilt, maken zij voor het avondeten dagelijks de lekkerste dingen voor je klaar. Wanneer je je niet over het ontbijt wilt bekommeren bakt Nice ’s ochtends zelfs verse broodjes! Natuurlijk kan je ook zelf koken in je eigen woning.


Samen en toch privé

Finca el Moralejo is ruim van opzet. De sfeer doet denken aan een Italiaanse Agriturismo, maar dan in een oude Spaanse burcht. Finca el Moralejo is het concept voor mensen die sociale contacten willen, maar ook op zoek zijn naar enige mate van privacy.
Op een deel van het terrein zijn op enige afstand van elkaar 4 villa’s en een burchttoren met 3 appartementen gebouwd zodat iedereen zijn rust en privacy heeft. Gezamenlijk beschikken ze over o.a. een zwembad met terras en bar en een speeltuin voor de kinderen. Op een iets hoger niveau ligt een groot terras met heerlijke loungestoelen en een spectaculair mooi uitzicht over de omgeving. Als je wilt, dan staat hier 's morgens een ontbijt voor je klaar of geniet je 's avonds tot in de kleine uurtjes van al het lekkers dat Peter en Nice voor je hebben gekookt.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Open haard

Regio
Costa del Sol

Ligging
Landelijk

Aantal personen
Maximaal: 14