Oasis Guesthouse Bonaire Superior Suite

3 Juni 2021 - Kim Beekers

€ 83.00

DIVE, KITE, WINDSURF & RELAX

GUESTHOUSE BONAIRE – Dive, Kite Surf & Relax – Welkom bij ons boutique hotel/, Guesthouse op Bonaire. Oasis ligt op een van de mooiste locaties op Bonaire in the wijk Belnem. Vanaf ons guesthouse bent u binnen een paar minuten op de mooiste zuidelijk duikplekken, op het windsurf strand Sorobon en op het kite strand Atlantis.

Oasis Guesthouse beschikt over comfortabele ruime tweepersoons suites met luxe queensize boxspring bedden, luxe badkamer en airco. Het Guesthouse beschikt over een volledig ingerichte professionele keuken waar alle gasten gebruik van kunnen maken. Hier kunnen de beste ontbijtjes, lunches en dinners klaar gemaakt worden door onze gasten.

Er is een heerlijk chlorine vrij zwembad met ligbedden, een overdekt terras en je kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke BBQ. Kortom in onze tropische tuin kunt heerlijk bijkomen onder het genot van een drankje na een actieve dag duiken, kitesurfen of windsurfen.

SUPERIOR SUITE
Oasis guesthouse Bonaire heeft twee prachtige Superior Suites met privé badkamer. Elke Suite is ruim, comfortabel en luxe ingericht. De comfortabele suitebeschikt over een heerlijk queensize box-spring bed, airconditioning en een luxe badkamer. Het is mogelijk om in deze suite een extra bed bij te plaatsen tegen een kleine vergoeding. Er zijn stopcontacten op 110 volt en op 220 volt aanwezig. Elke maandag, woensdag en vrijdag wordt de suite schoongemaakt en op verzoek worden de handdoeken vervangen. Wekelijks wordt het bedlinnen vervangen.

Verblijfskosten:

- 83,00 euro/night

- Exclusief tourist tax a $6,50/night/person
- Ontbijt mogelijk voor $17,00/persoon/dag

 

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Airco

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 2 personen. 1 extra bed is mogelijk tegen vergoeding van 20 euro/nacht

Oasis guesthouse Bonaire heeft twee prachtige Superior Suites met privé badkamer. Elke Suite is ruim, comfortabel en luxe ingericht. De comfortabele suitebeschikt over een heerlijk queensize box-spring bed, airconditioning en een luxe badkamer. Het is mogelijk om in deze suite een extra bed bij te plaatsen tegen een kleine vergoeding. Er zijn stopcontacten op 110 volt en op 220 volt aanwezig. Elke maandag, woensdag en vrijdag wordt de suite schoongemaakt en op verzoek worden de handdoeken vervangen. Wekelijks wordt het bedlinnen vervangen. Superior Suites Prijzen vanaf $75.00 USD/nacht (Extra bed mogelijk voor $20.00 USD/nacht) exclusief tourist tax