Casa Pasatiempo voor uw vakantie in Galicië

26 Mei 2021 - Fina

€ 49.00

B&B Pasatiempo heeft een unique ligging in een agrarisch gebied vlak bij de Dodenkust, Santiago de Compostela en la Coruña. Vanaf het terras achter het huis heeft u een mooi uitzicht over de weilanden en heuvels die het dorp A Ponte omringen en behoren tot de gemeente Santa Comba. Het stadje Santa Comba ligt ongeveer op 1 km afstand. Daar kunt u alle faciliteiten vinden zoals, winkels, supermarkten, restaurants, bars, nachtclubs, historische huizen, herenhuizen, medisch centrum, het gemeentehuis, gymzaal, parkje, speeltuin en zwembad, die in de maanden juli en augustus gratis is.

B&B Pasatiempo heeft een goede ligging als u de Dodenkust met zijn uitzonderlijke mooie stranden wil bezoeken, met bekende kustplaatsjes zoals Finisterre, Muros, Carnota, Ezaro, Muxia, Camariñas, Vimianzo, etc. Maar u kunt ook makkelijk een bezoek brengen aan steden zoals Santiago de Compostela, die jaarlijks duizenden pelgrims aantrekt en la Coruña.

Op amper 500 meter van de B&B Pasatiempo kunt u de rivier Xallas bewonderen. Dat is de enige rivier die uitmond in zee d.m.v. een prachtige waterval in het kustplaatsje Ezaro.
We kunnen u ook voorzien van mooie wandel routes in de omgeving.

Meer info op www.pasatiempo.webs.com

Als u volop wilt genieten van een heerlijke vakantie, stedentrip of zakenreis dan bent u bij B&B Pasatiempo op het juiste adres. U bent van harte welkom.