Prachtig gelegen vakantieboerderij in Limburgs Heuvelland

26 Mei 2021 - Dennis

€ 495.00

Op een idyllische plek verscholen in het Zuid Limburgse heuvellandschap bevindt zich deze zeer oude Carré Hoeve. In het midden van de hoeve is een heerlijke beschutte tuin met vijver en zitgelegenheid, rondom de hoeve bevinden zich weilanden met schapen en paarden. Deze zeer oude hoeve is een fijne plek met veel karakter en charme. Mijn oma die hier woont met haar schapen, paarden, hond en diverse katten, heeft in de hoeve twee comfortabele vakantieappartementen gecreëerd.

Als je van wandelen en fietsen en mooie natuur houd zal je verlieft worden op deze plek. Je verblijft in een fantastisch wandel-, fiets- en ruitersportgebied. Maar ook voor uitstapjes zijn er genoeg mogelijkheden. Het altijd gezellige Valkenburg ligt op slechts 6,5 km en Maastricht en Aken op nog geen 20 km.

Dit betreft vakantiewoning Hoeve, welke op de benedenverdieping van de boerderij is. Informeer naar de beschikbaarheid. De prijs van € 495 is voor 8 dagen, dit is inclusief G/W/L, schoonmaakkosten en toeristenbelasting.

Bij aankomst dient € 150 borg voldaan te worden, welke u weer terug krijgt bij vertrek als alles in orde is. De verhuurkosten mogen bij aankomst of vooraf per bank voldaan worden.

Onderstaande opties zijn bij te boeken:
Badlinnen € 8 per persoon
Bedlinnen € 10 per persoon
Keukenlinnen € 5 per verblijf
Huisdieren € 5 per dier per verblijf

 

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Open haard
Huisdieren toegestaan

Ligging
Landelijk

Type
Boerderij

Soort
Te huur

Regio
Limburg

Aantal personen
Maximaal: 6