Sprookjescamping Rheeze 5* kindercamping in Nederland; ons mooiste plekje voor 4/5 personen is te huur.

26 Mei 2021 - Sabine

€ 0.00

Voor alle algemene informatie kijk op www.vakantiehuisjerheeze.nl

Op zoek naar een zeer kindvriendelijk mooi goed verzorgd compleet en onderhouden vakantiehuisje op de sprookjescamping? Waar wij ook daadwerkelijk zelf ook vakantie in vieren en volop van genieten.

Graag verwelkomen wij jullie in ons luxe huisje op plekje 228 of plekje 204 van mijn ouders. Het mooi gerenoveerde gezellige huisje is heerlijk gelegen dichtbij alle voorzieningen echter toch heerlijk tussen groen, zomerbloeiers en toch rustig; jullie vakantie kan niet beter beginnen dan in ons huisje.

Bij aankomst uitstappen en uw kleintjes kunnen gelijk onbezorgd spelen en genieten. Vanaf de loungebank geniet u gelijk mee.

In ons luxe privé , recent gerenoveerde, 4 persoons huisje (huisje 204 is 5 p) kunt u uiteraard kosteloos gebruik maken van de luxe die net als thuis voorhanden is. Alle extra's zijn ingesloten.

In ons huisje geniet u van een uitstekende nachtrust; dit door de ruime nieuwe bedden die bij ons wel net als thuis zijn; lekker wel 1.60 meter breed. Een goede nachtrust draagt uiteraard bij aan uw vakantiegevoel. De kinderkamer heeft louvreluiken die u aan de buitenkant afsluit waardoor de kinderkamer lekker donker is en ze lang kunnen uitslapen. Ook voor de kleinere kinderen is de slaapkamer totaal veilig; zowel het onder als bovenbed heeft extra standaard monteerbaar een uitvalhekje. De bedden zijn bij aankomst fris opgemaakt. Huisje 204 heeft een 3 persoons steigerhouten stapelbed met luiken.

Het grote genieten kan gelijk beginnen op de grote hoekloungeset buiten. Of even lekker hangen in de egg chair. De rotan hangstoel is de topper van de veranda; een hoogtepunt van de kinderen merken wij.

Ook in de recente keuken ontbreekt het u aan niets. Koken hoeft natuurlijk niet altijd op vakantie echter de keren dat u dat wel wilt zijn de nieuwe vaatwasser en koelkast met vriesvak,combi magnetron en senseo zeer prettig om bij de hand te hebben. Gezellig ingericht met de bakkersrekjes van de action net zo sfeervol als thuis.

In de avond kunt u heerlijk ontspannen in de mooie woonkamer met hoekbank, extra los fauteuiltje en gezellig ingericht net als thuis zodat het echt vakantie is anno 2018. Ook kunt u genieten van uw gebruikelijke tv programma's; wij hebben wel een canal digitaal abonnement met alle zenders.

Aan de gezellige eettafel met als extra 2 stokke stoelen kunt u genieten van het ontbijt/ lunch en avondeten. Tevens heeft het huisje een eigen badkamer met wasmeubel en toilet. Heerlijk voor de drukkere tijden om even prive te zijn.

Met het Nederlandse weer toch genieten van het buiten zijn? Dat kan bij ons zeker! Aan het huisje is een overdekte omheinde veranda met lekkere loungebank met kussens. Sinds dit jaar ook een hangstoel (egg chair/ monkey chair). Genieten voor groot en klein. Al regent het; u kunt heerlijk languit op de loungebank genieten met een tijdschrift. Zelfs is er onder de veranda nog ruimte voor een kinderpicknicktafel met slecht weer kunnen zij toch lekker kleuren of knutselen buiten. Uw leefruimte wordt aanzienlijk vergroot door de veranda en u kunt heerlijk tijd buiten doorbrengen ook met het soms wisselvallige weer in Nederland. Onbezorgd kunt u genieten met de kleintjes als u buiten bent daar de veranda rondom omheind is en de kleintjes deze zelf niet kunnen openmaken. Het hek is tevens voorzien van een schuifslot. Uw kinderen kunnen er niet zomaar vandoor gaan waardoor u rustig kunt genieten van uw koffie en tijdschrift. Voor de kids meer dan genoeg om zich te vermaken in de tuin onder andere een John Deere tractor, Step2 speelhuisje en ook nog Step2 watertafel. Als kers op de taart, vanaf de veranda kunt u zwaaien naar de Bumpie optocht. Hij passeert het huisje op een steenworp afstand. Voor de kleintjes helemaal het einde weten wij uit ervaring.

Ook nog beschikbaar voor gebruik campingfietsen zowel dames/herenfiets met kinderzitjes, kinderfietsjes, en vele kinderfaciliteiten.

Alle extra voordelen op een rij van huisje 228 en 204:
- Volledig omheinde overdekte veranda voorzien van grote hoekloungebank en hangstoel
- Recente keuken met vaatwasser en koelkast met vriesvak, magnetron, senseo
- TV met satellietzenders, DVD speller - Ruime bedden zodoet u heerlijk kunt slapen
- Echt vakantie vieren anno 2018 in een mooi nieuw luxe gerenoveerd huisje
- Brandschoon bij aankomst - persoonlijke aankomst zodat wij u gelijk even snel wegwijs kunnen maken en eventuele vragen kunnen beantwoorden ( trots op ons huisje)

Ons chalet is zeer gezellig en compleet ingericht. Het heeft een rustige ligging maar toch erg dicht bij de voorzieningen zoals het zwembad, theather, restaurant en het winkeltje. De sprookjescamping in Rheeze is beste kindercamping 2015. Met trots kunnen wij u meedelen dat de Sprookjescamping in de nieuwe classificatie van de ANWB en ADAC het maximaal aantal van 5 sterren heeft behaald. Daarmee mag de Sprookjescamping zich in 2015 tooien met de titel Best camping. In totaal zijn er in heel Europa 144 campings met deze titel. De camping staat in het natuurgebied de Oldemeyer tussen Hardenberg en Rheeze.Het meer de Oldemeyer is op loopafstand bereikbaar. Stad hardenberg is met enkele kilometers goed te fietsen en met tal van activiteiten de gehele zomer. Ponypark slagharen, Plopsaland Coevoerden en Wildlands Emmen zijn dicht in de buurt.

De camping is van alle gemakken voorzien: Winkel, binnen- en buitenzwembad, restaurant, pannenkoekencorner, pizzeria,snackbar, diverse terrassen en diverse speeltuinen, zeer uitgebreid en schoon sanitair (gratis), visvijver, WIFI en natuurlijk een geweldig animatieteam. Sinds de zomer van 2011 is er een fantastisch nieuw buitenzwembad geopend van 1.40 meter diep. Tevens is er een buitenglijbaan van 3 meter breed en 22 meter lang. Mocht u op zoek zijn naar een luxe 4 persoons chalet op de sprookjescamping die van alle gemakken is voorzien dan kunt u mij benaderen voor meer informatie.

Prijzen zijn voor elk 4 persoons huisje die verhuurd wordt exact hetzelfde als in lijn met de Sprookjescamping zelf. Deze kunt u ook terugvinden op de website van de sprookjescamping! Vergelijk rustig de huisjes en kies diegene die het beste aansluit bij uw wensen. Voor de Opa's en Oma's is het huisje meer dan perfect.

Honden/huisdieren zijn helaas niet toegestaan. Tevens mag er in het huisje niet gerookt worden.

Dag als het mag, doei ouwekoei! www.vakantiehuisjerheeze.nl Animatie is er altijd ook buiten de reguliere schoolvakanties. Tevens verhuren mijn ouders hun vakantiehuisje ook op het park. Deze is gelegen aan een klein speelveldje plek 204. Geschikt voor 4/5 personen en te bekijken op www.vakantiehuisjerheeze.nl Dichtbij Plopsaland Coevorden, Ponypark Slagharen, Wildlands Emmen, Cowboys & Indianen, Dinoland Zwolle.