M.T.B. Vakantie Spanje Costa de la Luz

1 Januari 2021 - Pedrotours

€ 890.00

Het vinden van de leukere MTB-routes is niet altijd gemakkelijk en kost tijd. Om je zoveel mogelijk van deze omgeving te laten zien, hebben we deze MTB-week opgebouwd rond vier begeleide MTB-tochten en één rondleiding door de stad. Je kunt al vanaf twee personen mee fietsen, waarbij de gids (Nederlands, Spaans, Engels, Duits sprekend) De gids heeft verschillende tours uitgezet die allemaal beginnen vanaf het hotel, op basis van uw persoonlijke wensen en fitness, bepaalt u altijd de exacte inhoud aan het begin van de week.

De routes zijn interessant voor zowel ervaren als minder ervaren mountainbikers. De laatste kan ook de week beginnen met een korte training onder begeleiding van de gids.
Kijk voor alle informatie op
www.pedrotours.com

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Regio
Costa's overige

Ligging
Aan zee

Aantal personen
Maximaal: 25

Zahora, is een kustplaats gelegen in de gemeente Barbate, in de provincie Cádiz, Andalusië. Het ligt tussen Los Caños de Meca en El Palmar. Het Parque Natural de la Breña y Marismas del Barbate ligt aan de Costa de la Luz boven het plaatsje Barbate in de provincie Cádiz. Het park beslaat 4863 ha, waarvan 940 ha op zee en 3923 ha op het land. Onderdeel van het park zijn kliffen, een gebied met zeldzame planten (la Breña), een pijnbomenbos, de brakwatermoerrassen (marismas) in het getijdengebied dat gevormd wordt door de monding van Rio Barbate en het aangrenzende zeegebied. Door het park loopt een weg van Los Caños de Meca naar Barbate. In deze plaatsen bevindt zich ook de toegang tot het park.