Alhama Golf Penthouses P02 in resort Condado de Alhama

4 Juli 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 45.00

Aan de Costa Calida in de regio Murcia waar de zon gemiddeld 320 dagen per jaar schijnt, vindt u dit luxe penthouse. Het is gelegen in het golfresort Condado de Alhama op de derde en hoogste verdieping direct aan de rand van de golfbaan "Alhama Signature Golf Course". Vanaf het balkon heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over de golfbaan en de omgeving. Penthouse 02 is heel rustig gelegen aan de rand van het resort vlakbij het zwembad en op korte loopafstand van het Golf Clubhouse waar u een hapje kunt eten en drinken. Als gast in ons appartement krijgt u bovendien flinke korting op de golftarieven. Het appartement is geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer, twee slaapkamers en een ruim terras dat op het zuiden is gelegen.

Ons luxe penthouse is schoon en van alle gemakken voorzien. Het beschikt over gratis Wi-Fi, airconditioning en plafondventilators in de woonkamer en de slaapkamers, verwarming, een vaatwasser en een wasmachine. Het penthouse is voorzien van een mooi interieur, goede matrassen in de slaapkamers en een compacte, maar goed uitgeruste keuken. De badkamer is recent gerenoveerd met een prachtige inloopdouche Het leidingwater wordt gezuiverd, zodat u geen flessen water hoeft te kopen, maar het water gewoon uit de kraan kunt drinken. Het grote terras beschikt over een luxe loungeset. Zo kunt u aan het eind van de dag van de ondergaande Spaanse zon nagenieten met een heerlijke maaltijd en een drankje. Er is een goede zonwering aanwezig, zodat u zelf kunt kiezen voor zon, schaduw of halfschaduw. De ramen zijn voorzien van horren die de muggen buiten houden. Na ieder bezoek wordt alles grondig gereinigd, zodat u bij aankomst een schoon en fris appartement aantreft. Het penthouse is bereikbaar via de trap of per lift. U heeft de beschikking over een privé parkeerplaats onder een afdak. Zo heeft u uw auto altijd dichtbij het appartement en blijft de auto koel en droog.

Tevens biedt ons luxe penthouse meer dan 4000 internationale TV kanalen en Video on Demand (VOD) zonder meerprijs. Hierdoor kunnen gasten al hun favoriete sport, TV programma's en zelf speelfilms op demand bekijken. Zo is er een groot aanbod aan recente speelfilms inclusief kinderfilms.

Indeling:
Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 grote slaapkamer met een groot tweepersoonsbed en 1 kleinere slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De slaapkamers hebben beide voldoende kastruimte voor uw kleding. De matrassen in beide slaapkamers zijn van goede kwaliteit voor een uitstekende nachtrust. Ook zijn er plafondventilatoren en airco in de slaapkamers aanwezig voor de nodige koelte. De grote slaapkamer heeft rechtstreeks toegang tot het terras.

Er is 1 badkamer met een moderne inloopdouche, toilet en wastafel. In de badkamer vindt u een handdoekenradiator, waar u uw handdoeken kunt drogen.

Let op, huisdieren en roken zijn niet toegestaan.

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Regio
Costa's overige

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4