Chalet Oase te huur

24 April 2021 - Yvonne Lubbers

Direct te boeken!

Chalet Oase IJmuiden, nabij Zandvoort, Haarlem en Amsterdam te huur. Chalets.
Te huur chalet Oase voor 2 personen, een mooie rustige plaats 127 op Camping de Duindoorn. Het chalet is 11 meter bij 3,75 meter.
Inbegrepen zijn: 1 wificode, belastingen, elektra, water en gas ( 1 gasfles per verhuurperiode ) 1 parkeerplaats deze wordt s'nachts afgesloten van 23.00 tot 7.00 uur. 
Faciliteiten: open keuken met 4 pits gasstel, Senseo koffiemachine, Waterkoker, en vaatwasser. Verwarming/airconditioning.
Grote woonkamer, slaapkamer 2 persoonsbed met 2 matrassen van 90 x 210 cm,  een badkamer met douche en toilet, tv met digitenne en schotel ( duitse zenders ).
Dubbel openslaande deuren naar het terras, inclusief terras set / loungeset met beschutting. 

 

Het chalet ligt in de duinen van IJmuiden aan Zee, een paar kilometer boven Zandvoort.  Op 50 meter is de bushalte waarmee u direct naar Haarlem of Amsterdam kunt reizen. Het aangrenzende Nationaal Park Zuid-Kennemerland biedt alle vrijheit om de fietsen of te wandelen tussen de vele wilde paarden, Schotse Hooglanders e.d. IJmuiden aan Zee is een plek van schoonheid, met een breed strand, veel ruimte voor wind- en watersport zoals kitesurfen e.d. U kunt er ook vissen op de pier en vanuit de haven sportvissen.