trekkershut de Zeemeeuw

6 December 2019 - Yvonne Lubbers

Direct te boeken!

Blokhut, trekkershut de Zeemeeuw te IJmuiden nabij Zandvoort, Haarlem en Amsterdam.
Te huur blokhut/trekkershut de Zeemeeuw op  Camping de Duindoorn.  Deze trekkershut is inpandig in een grote blokhut afmeting is 4 bij 3 meter.
Inbegrepen zijn: 1 wificode, belastingen, elektra, water, 1 parkeerplaats deze wordt s'nachts afgesloten van 23.00 tot 7.00 uur. 
Faciliteiten: keuken met 2 pits inductie, Senseo koffiemachine, Waterkoker, Verwarming.
Stapelbed voor 2 personen met een afmeting van 90 x 200 cm.  2x slaapbank 90 x 190 cm.
U kunt gebruik maken van het naastgelegen toiletgebouw, in de toiletten is toiletpapier aanwezig. Voor de douche heeft u douchemunten nodig deze zijn verkrijgbaar voor â?¬ 1,00 p.st. bij
de receptie.

 

De blokhut/trekkershut ligt in de duinen van IJmuiden aan Zee, een paar kilometer boven Zandvoort.  Op 50 meter is de bushalte waarmee u direct naar Haarlem of Amsterdam kunt reizen. Het aangrenzende Nationaal Park Zuid-Kennemerland biedt alle vrijheit om de fietsen of te wandelen tussen de vele wilde paarden, Schotse Hooglanders e.d. IJmuiden aan Zee is een plek van schoonheid, met een breed strand, veel ruimte voor wind- en watersport zoals kitesurfen e.d. U kunt er ook vissen op de pier en vanuit de haven sportvissen. Op de homepage van Camping de Duindoorn bij omgeving vindt u 5 prachtige fietsroutes.