In Puglia? ... In Vacanza!

29 Augustus 2018 - Jetty Noorland

€ 310.00

Omgeven door olijfbomen en fruitbomen, is onze Lamia perfect voor iedereen die even wil ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Het perceel waarop de lamia zich bevindt, is geheel omheind en heeft een automatische poort met intercom.

De lamia is ingericht voor 2 personen. Als je binnenkomt, heb je aan je rechterhand de keuken, die volledig uitgerust is. Hier heb je de mogelijkheid om te koken alsof je thuis bent. De eerste deur aan de linkerkant van de kleine gang is de badkamerdeur: een douche, wasmachine, handdoeken, haardroger zijn hier aanwezig. Wanneer je deze kleine gang verder doorloopt kom je middels een spiegeldeur, in de oude structuur, de lamia.

Hier, onder de grootste alkoof, staat een tweepersoonsbed dat al voor je is opgemaakt. Voor het bed staat een ladenkast met daarop een satelliet-tv. In de laden bevinden zich andere badhanddoeken, strandlakens en beddengoed. In de kleine alkoof staan twee fauteuils. In het kamertje aan de linkerkant, dit was ooit het oergebouw, vind je een kast om je kleding op te hangen. Hier bevinden zich ook de ligbedden voor het strand, een parasol, het strijkijzer, de stofzuiger en de ventilator. De lamia is ook uitgerust met een wi-fi-aansluiting en een alarmsysteem.

Buiten staan heeft de barbecue en twee fietsen tot je beschikking.

In geval van nood wonen wij, Jetty en Giovanni, in de andere lamia op slechts 20 meter afstand.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Puglia

Aantal personen
Maximaal: 3

Omgeven door olijfbomen en fruitbomen, is deze Lamia perfect voor iedereen die even wil ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. De lamia ligt op 3 km afstand van San Vito dei Normanni. Het strand is 14 km verwijderd van de lamia en is bereikbaar met de auto maar zeker ook met de fiets. Het dichtsbijzijnde vliegveld is Brindisi (20 km). Interessante steden om te bezoeken zijn onder andere Ostuni, Lecce en Alberobello - allemaal goed te bezoeken door de centrale ligging van de lamia.