Luxe 4 pers. Stacaravan

10 Juni 2021 - Hendrik Smits

Direct te boeken!

Onze luxe 4 persoonscaravan met eigen sanitair en douche staat langs de rivier de Nagold welke goed afgescheiden is d.m.v. een haag. U staat in de buurt van de speeltuin en het zwembad zodat dit de ideale plek is voor kinderen. De caravan zelf beschikt over een eigen tuin met houten terras en met een zonnescherm en tuinset. In de caravan zelf vindt u een ruime zithoek met openslaande deuren naar de tuin. Een gezellige eethoek nodigt uit voor lang tafelen. De keuken is voorzien van een 4 pits gasfornuis, magnetron en koffiezetapparaat. De badkamer is voorzien van wasbak, toilet en douche. Eén slaapkamer is voorzien van een 2 persoonsbed en de andere slaapkamer beschikt over een stapelbed.
De luxe stacaravan is volledig uitgerust zodat u alleen uw eigen beddengoed (dit kunt u ook eventueel huren), en handdoeken dient mee te nemen. 

 

Camping Carpe Diem ligt aan het riviertje de Nagold, aan de rand van het lieflijke middeleeuwse plaatsje Wildberg. Het is centraal gelegen in het "Nord-Schwarzwald" tussen de authentieke stadjes Calw en Nagold in. Omgeven door een prachtig landschap met weiden en uitgestrekte bossen, heldere beekjes en riviertjes. De directe omgeving biedt voor elk wat wils. Wandelen, fietsen, zwemmen, dierenparken, musea, visvijvers;rust of avontuur, een ieder komt hier aan zijn trekken! Ook de vele schitterende grotere en kleinere plaatsen in de omgeving zijn zeker een bezoekje waard.