verhuur van gezinsboot, motortjalk in Friesland #Yachtrental

26 Mei 2021 - #yachtrental

€ 465.00

Welkom in Friesland, ......Welkom op het water, ........Welkom bij YACHTRENTAL!!
Doet u ook mee met de TREND van 2020....

HIER vind u; de unieke, orginele Friese motor TJALK ....
U krijgt GRATIS een uitgebreide proefvaart met heldere uitleg, waardoor u ook zonder een vaarbewijs of ervaring de mogelijkheid krijgt dit zelf te kunnen ervaren en beleven.

Bekijkt u onze site voor alle informatie, want door de aangename prijs is deze beleving ECHT voor iedereen mogelijk !!

Kom tot jezelf, ga terug in de tijd, met een goed boek of gezellig familie spel, een lekkere glas wijn en vooral de rust van kabbelend water!!
Bewonder de traditionele windmolens tijdens uw vaartocht, pak de fiets voor een tochtje door knusse dorpjes of leg aan in één van de hippe, nieuwe havens in Friesland en ontdek onze gemoedelijke veelzijdigheid.

Door de ruime afmetingen zijn de charterschepen uiterst comfortabel en stabiel, alle boten zijn compleet uitgerust met een keuken, zit,- en aparte slaapgelegenheid, een zogenoemd eigen huisje op het water.

» Bezoek website

Type
Bed and breakfast

Soort vakantie
Wandelvakanties

Regio
Friesland

Aantal Personen
Maximaal: 8

De jachthaven in Drachten is gelegen in een prachtig vaargebied , met mogelijkheden voor aantrekkelijke dagtochten of een langere tocht door natuurrijk Friesland. Het Nationaal Park "De Alde Feanen" leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen. En ook op cultureel vlak, biedt deze omgeving u diverse mogelijkheden. De vele waterwegen, de prachtige natuur, de pittoreske dorpen en steden nodigen U VAN HARTE uit om Friesland vooral eens vanaf het water te bezoeken.